28 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 61 share-uri

O dată pierdută, încrederea se stinge ca un foc, lăsând în urmă cenușă în sufletului omului care ți-a oferit o parte din viața sa. 

Încrederea într-un om se câștigă atât de greu și se poate pierde într-o clipă. Atunci când cineva ne împărtășește vulnerabilitățile lui ne oferă mai mult decât cuvintele sale, ne oferă oful din suflet, o parte din inima sa care este în căutare de sprijin și de liniște.

Încrederea nu trebuie oferită oricui, pentru că nu toată lumea este capabilă să răspundă în același mod. Unii oameni pot simți indiferență, curiozitate, milă sau batjocură cu privire la lucrurile pe care le avem ascunse în suflet. Încrederea trebuie căștigată prin efort, răbdare, sprijin reciproc și, de ce nu, prin testul timpului.

O dată pierdută, încrederea se stinge ca un foc, lăsând în urmă cenușă în sufletului omului care ți-a oferit o parte din viața sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nu te juca cu sufletul oamenilor și nu le călca încredere în picioare. Mai bine pleacă de la început, decât să lași dezastru în urma ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri