18 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 519 share-uri

În momentul în care îți vei asculta sufletul, vei rămâne într-o conexiune mult mai profundă cu tine, mult mai mult decât ai avut cu oricine altcineva

Vine o zi în care, după multe situații mai puțin plăcute, îți dai seama cât de important este sufletul tău. Iar atunci vine momentul în care conștientizezi că ceea ce simți tu, în interiorul tău, este mult mai important decât ceea ce auzi în exterior.

În momentul în care îți vei asculta sufletul, vei rămâne într-o conexiune mult mai profundă cu tine, mult mai mult decât ai avut cu oricine altcineva. Iar sufletul tău îți va deveni partener conștient de drum, iar de acum toate deciziile le veți lua împreună.

Altfel, dacă sufletul tău nu este liniștit cu deciziile pe care le iei, acesta îți va arăta acest lucru prin felul în care te simți, prin felul în care percepi lucrurile și relaționezi cu cei din jur. Starea ta de spirit este profund conectată cu liniștea interioară, așa că focusează-te mai mult pe ideea aceasta, înainte de a lua o hotărâre radicală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Gânduri de Anul Nou de la părintele Cleopa: Cel mai mare lucru este să ne înnoim viața, să luăm aminte, să-i iertăm pe toți, să începem anul nou cu inima curată și cu credință în Dumnezeu Rugăciuni de dimineață: vorbele și gândurile care îți aduc binecuvântarea în viață Fă-ți o favoare, te tog! Du-te și traiește-ți viața

Fă mereu ceea ce îți face sufletul să fie liniștit, pentru că el este singurul care contează cu adevărat. Alege liniștea, în favoarea oricărei alte emoții de moment. Sufletul îți va mulțumi pentru asta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri