Un tata cere ajutorul Fetita lui, Sabina Ioana, are nevoie de ajutor pentru a putea duce o viata normala. Randurile sale impresioneaza: "Imi tremura mainile, cand scriu aceste randuri. Pana acum a fost foarte greu. Cum va fi in continuare, nu stim".

Aici i s-a facut endoscopie, diagnostic: glotto-subglottic stenosis grad 4 (postintubational). Operatia nu se poate face in Romania. Reusita depinde de maiestria doctorului la care vom apela. Trebuie sa aplicam la formularul 112, aproape inaccesibil in momentul acesta in Romania. Pentru reusita operatiei vor fi necesare cel putin 2 interventii, la Laussane (Elvetia). Costurile sunt mari(60000 euro).

Imi tremura mainile, cand scriu aceste randuri. Pana acum a fost foarte greu. Cum va fi in continuare, nu stim. Uneori nu mai stim ce sa facem, cum sa facem, cum sa gandim, pentru a lua cele mai bune decizii pentru fetita noastra.

Stim un singur lucru: ne iubim fetita si vrem sa rezolvam urgent aceasta problema de la laringe, pentru ca ea sa poata respira si vorbi normal. Avand canula, nu poate scoate nici-un sunet. Uneori are mari dificultati de respiratie, riscante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Acum o aspiram noi, acasa, unde am amenajat un colt de spital: aparat de aspirat, aparat de oxigen, umidificator, tubulete... E foarte greu."

Pe Sabina Ioana o puteti ajuta cu donatii in urmatoarele conturi:

Cont Lei : RO03 INGB 0000 9999 0157 7010
Cont Euro : RO24 INGB 0000 9999 0157 7020
cod Swift : INGBROBU al ING Bank sucursala Bucuresti
Titular cont: Orbulescu Ioan-Sabin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri