Iti trimit aceasta scrisoare pentru a-ti multumi pentru tot ce ai facut pentru mine... M-ai tinut in brate, m-ai alintat, m-ai incurajat, m-ai iubit atatea zile si nopti in sir... Nu mai zic de stralucirea din ochii tai, care incerca sa-mi transmita toata caldura si profunzimea sentimentelor venite din adancul inimii. Momente unice ce-mi invaluie si acum sufletul de bucurie...

Toamna- lunga si frumoasa, crizanteme, dalii si trandafiri de toate aromele si de toate culorile. Au profitat si ele de vremea frumoasa, rasfatandu-se in toata splendoarea lor si etalandu-si petalele fine. Stoluri de pasari calatoare isi luau zborul -le priveam impreuna cum dadeau din aripi luandu-si parca ramas bun de la noi. Erau impreuna cu puii lor, care crescusera peste vara si nu se mai deosebeau deloc de parintii lor.

Tinandu-ne de mana ne-am plimbat de mai multe ori prin padurea din spatele casei noastre... Am vazut intr-o zi un mistret alergand, iar altadata trei caprioare zburdalnice. Saruturile tale patimase le-am depozitat pentru totdeauna in inima mea, iar imbratisarile tale ma vor incalzi mereu. A venit si zapada, acoperind cu un covor alb, pufos totul in jur.

Crizantemele au ramas o pata de culoare deasupra troienelor, iar frunzele trandafirilor au ramas pe tufele cataratoare. Cativa trandafirasi am reusit sa-i salvez de frigul de afara si acum stau si-i admir cu mult nesat-prin frumusetea si gingasia lor amintindu-mi cat de frumoasa si tandra poate fi iubirea... Acesti trandafiri i-am pastrat pentru tine si vreau sa-i primesti in dar de la mine impreuna cu aceasta scrisoare de despartire, scumpul si dragul meu an 2009!

Dr. Ana FALCA - SC KALINA
Chirurgie Estetica - Psihologia Cuplului - Servicii Medicale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri