9 Decembrie 2021 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Dacă ai început să pregătești cadourile de Crăciun, cu siguranță ai nevoie de puțină inspirație. Ți-am pregătit un ghid de cumpărături inteligente. Și când spunem inteligente, ar trebui să iei în considerare gadget-urile Xiaomi. De Crăciun, inovația este disponibilă pentru oricine. Iată sugestiile noastre.

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition - cadoul perfect pentru EA

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition este combinația ideală dintre stil și performanțe. Îți va atrage atenția prin nuanțele de culoare și mai trebuie să știi că este unul dintre cele mai ușoare și subțiri telefoane inteligente ale momentului. Are doar 158 de grame și 6.81 milimetri grosime. Performanțele sale sunt de top: cameră principală de 64 megapixeli, display AMOLED FullHD+, de 6.55’’, cu rată de refresh de 90Hz, procesor Snapdragon 778G 5G și o baterie de 4,250mAh, ce se încarcă rapid la 33W. Ți-l poți face chiar ție cadou de Crăciun. Xiaomi 11 Lite 5G NE este disponibil pe mi-home.ro, magazinul digital oficial Xiaomi din România.

Xiaomi 11T - cadoul perfect pentru EL

Xiaomi 11T este un telefon pe care îl poți face cadou de Crăciun partenerului tău. Flagship-ul finalului de an aduce în prim plan specificațiile de top, la un preț excelent. Display-ul AMOLED plat de 6.67’’ cu rată de refresh de 120Hz, procesorul MediaTek Dimensity 1200-Ultra, setup-ul de camere cinematice de 108MP și bateria masivă de 5,000mAh, care se încarcă rapid la 67W, fac din Xiaomi 11T un cadou perfect de Crăciun.

Cadouri pentru un Crăciun magic

Universul gadgeturilor Xiaomi este extrem de vast, așa că ai și o mulțime de opțiuni de cadouri inteligente și, în același timp, la modă.

Cadouri fashion pentru EA:

  • Mi Watch Lite este un ceas inteligent ușor și stilat, ce funcții de monitorizare ale antrenamentelor, somnului și ritmului cardiac. Are GPS, este rezistent la apă, iar bateria lui are o durată de viață de până la 9 zile cu o singură încărcare.
  • Redmi Buds 3 sunt căștile wireless in-ear foarte lejere, care oferă un sunet de înaltă calitate. Au un consum redus de energie și pot fi folosite până la 20 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.
  • Mi Ionic Hair Dryer H300 este un uscător de păr foarte ușor. Este silențios și eficient, cu o putere de 1600W și mâner ergonomic din care se poate regla temperatura aerului.

Cadouri fashion pentru EL:

  • Mi Watch este un ceas inteligent care cântărește doar 32 de grame. Monitorizează până la 117 activități sportive, are o durată de viață a bateriei de peste două săptămâni, dar și funcții inteligente de măsurare a nivelului de oxigen din sânge sau a ritmului cardiac.
  • Redmi Buds 3 Pro sunt căști wireless confortabile, cu funcție de reducere inteligentă a zgomotului. Se pot conecta în același timp cu două dispozitive și au o autonomie de până la 28 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.
  • Mi Wireless Car Charger este compatibil cu aproape orice model de telefon care se încarcă wireless și permite încărcarea fără fir la 20W. De asemenea, se reglează automat după dimensiunea smartphone-ului și poate fi folosit și ca suport pentru navigație. Și tot pentru mașină, i-ai putea lua Mi Portable Electric Air Pump, pompa electrică inteligentă portabilă, care umflă imediat roțile. Alte dispozitive extrem de utile pentru EL sunt șurubelnița Mi Cordless Screwdriver și setul de capete Mi 24-in-1 Precision Screwdriver Kit, perfecte pentru micile reparații.

Cadouri fashion pentru AMÂNDOI:

  • Mi Electric Scooter 3 este ultimul model de trotinetă electrică din portofoliul Xiaomi. Parcurge distanțe de până la 30 de kilometri la o singură încărcare, are o viteză maximă de 25 km/h, se pliază ușor, ocupă puțin spațiu și este dotată cu cele mai performante sisteme de stabilitate și frânare. Este cadoul ideal pe care vi-l puteți face de Crăciun unul altuia.
  • Mi Smart Band 6 este un cadou potrivit atât pentru pasionații de fitness, cât și pentru copii. Culorile vii, disponibile în seturile Mi Smart Band 6 Strap (3-pack), îi vor atrage pe cei mici și nu numai. Mi Smart Band 6 are ecran tactil AMOLED, funcții inteligente multiple, dar și o durată de viață a bateriei de până la 14 zile, la o singură încărcare.
  • Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este o cameră de securitate care va asigura liniștea familiei tale. Are vedere panoramică la 360°, senzori de mișcare, afișează imaginile chiar și în condiții de lumină slabă și poate fi folosită și pentru apeluri vocale bidirecționale.

Cadouri pentru casa inteligentă

Mi Vacuum-Mop Pro este cadoul ideal de Crăciun pentru întreaga familie. Vă va scăpa de grija curățeniei pentru că aspiră și spală de unul singur în toată casa. Este dotat cu sistem de navigație laser LDS, 12 tipuri de senzori de înaltă precizie.

Pentru o masă de Crăciun sănătoasă, ai putea să alegi Mi Smart Air Fryer 3.5L. Acest dispozitiv gătește friptura cu foarte puțin ulei. În aplicația Mi Home sunt disponibile peste 100 de rețete ce pot fi încercate de oricine. De asemenea, friteuza se poate controla cu ajutorul Google Assistant și Amazon Alexa. Pentru ceai și cafea, poți alege fierbătorul inteligent Mi Smart Kettle, care menține temperatura apei pentru perioade îndelungate și se conectează la telefon.

Pentru ca aerul din locuință să fie mereu curat, Mi Air Purifier 3H este soluția. Purificatorul de aer Xiaomi îndepărtează particulele PM2,5, detectează automat impuritățile din încăperi și este eficient pe suprafețe de până la 45 de metri pătrați. Se controlează atât din aplicația Mi Home, cât și prin intermediul ecranului tactil OLED. Filtrul True HEPA activ elimină particulele de praf, dar și părul, sporii de mucegai și alte substanțe alergene.

Mi Smart Antibacterial Humidifier este un alt dispozitiv inteligent, extrem de eficient mai ales pe timp de iarnă. Acesta asigură nivelul optim de umiditate din casă, atunci când aerul este prea uscat. Umidificatorul este dotat cu un rezervor de 4,5 litri ce permite funcționarea continuă de până la 15 ore. În plus, sistemul de lumina UV-C elimină bacteriile din apă.

Acestea sunt sugestiile noastre de cadouri inteligente de Crăciun. Le poți achiziționa pe toate de pe platforma mi-home.ro. Scrie-ne în comentarii pe care dintre ele le-ai ales.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri