In plin An Nou, toate zodiile pamantului, aerului, apei si ale focului isi fac promisiuni peste promisiuni pe care, cu lacrimi in barba, isi soptesc ca o sa le onoreze. In acest an, cu totii promitem ca...

Balanta – La anul, promit sa nu mai incalc nicio regula sau cel putin niciuna din cele pe care eu le-am stabilit. Promit sa nu mai vad frumosul in cel mai hidos obiect de pe pamant, promit sa fiu mai hotarata si sa pun mai des piciorul in prag. Dar daca pragul asta e din scandura putreda? Nu este mai bine sa dau inainte cu intelegerile si compromisurile ca si pana acum? In defavoarea mea, bineinteles...

Scorpion – Anul acesta, vreau sa renunt la rautate, dar deja mi-e dor de ea... ca de o poama acra. Promit sa atunci cand oamenii or sa fuga din calea mea o le intind o mana de ajutor: sa le pun o piedica destul de frumusica. Promit sa-i gandesc pe altii numai de bine si sa fac rau doar oamenilor rai. Promit sa fiu mai putin egoist si sa incerc mai mult la cum sa-i depasesc sau sa-l las masca pe ceilalti. Dar dragii mei, nu promit ca alaturi de mine nu sa traiti emotiile la maxim. Dar asta era o teorema. Ultrastiuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Îți doresc timp…

Sagetator – Cand promit ceva, eu nu ma laud. Ma tin de cuvant. Asta sa o tineti minte. La anul o sa incerc sa ma las legat de responsabilitatea unei familii doar daca familia in schimb o sa-mi respecte dorinta de a nu-mi controla nevoia de libertate. Promit ca nu ma supar daca imi ceri independenta, dar sa nu capeti mai multa decat mine. Promit sa nu mai intuiesc, ci doar sa ma bazez pe intuitie.

Capricorn – Daca anul acesta o sa aflu ce o sa fac cu ei, promit sa nu-mi mai pese de banii pe care ii castig ziua si ii pun seara sub saltea. Promit sa perseverez pana cand panzele albe or sa se faca negre, pana cand o sa-mi gasesc un partener care sa-mi favorizeze ascensiunea profesionala. Promit sa nu obosesc pe ceilalti cu opiniile si dorintele mele daca le-au pus deja in capul propriei liste cu prioritati. Cine e cu mine, nu poate fi decat de partea mea. Cu mine in frunte, or sa porneasca toti pe culmea succesului.

Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Varsator –Promit sa nu mai visez, sa revin cu picioarele pe pamant si sa-mi aduca capul inapoi pe umeri. Promit sa-mi schimb idealurile in lucruri concrete, promit sa schimb lumea intr-un loc mai bun decat vrea sa fie, promit sa iau premiul Nobel pentru pace si nu pentru razboi, promit sa fiu primul care iese din criza mondiala si primul care ii scoate pe ceilalti din infern.

Pesti –Promit sa nu mai vorbesc atat de putin despre mine si prea multe despre altii. Promit sa fug de anturajele rele si de circumstantele defavorizante mai repede decat fuge dracul de tamaie. Promit sa nu mai ma clatin fara sa ma indoiesc in prealabil, promit sa nu mai ma las influentat de altii inainte de a-i influenta eu pe ei. Promit sa nu ma inec in prima apa tulbure in care se scalda iubirea si sa nu mai ma las dus de valuri si naluci. Promit sa revin la suprafata.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri