Femeia monstru este sugestiv de rea si diabolica. Te face sa te indragostesti de ea prin autosugestie. Privirea ei indrazneata iti sugereaza ca e frumoasa in timp ce cuvintele tale se grabesc sa-i confirme. Ochii tai o cred. O stiu. Femeia monstru nu plange niciodata, dar boceste cu toata arta si tacamul ritualurilor pagane de altadata.

Uneori, femeia monstru seamana prea bine cu un barbat, il face cu prea putin efort pe barbat sa semene prea rau cu o muiere. Dar monstrul de femeie vrea frumos si sublim in jurul ei, isi doreste prea mult bine, prea mult dulce si miere, prea multe visuri, simulari si imaginari ale unei fericiri pierdute in paradis, exagerat pentru o lume in care raul obisnuieste sa respire normal cot la cot cu raul. Prea mult complicat pentru o lume simpla.

Monstrul nu sufera niciodata, dar cunoaste mai bine decat Biblia arta suferintei celorlalti si a transformarii bunei dispozitii in Marea Criza si enervare. Femeia-monstru are ochii umflati, dar potiunile, borboroselile de E-uri si asa zisele esente naturiste aplicate sub colt de ei te pacalesc usor. Tantalau si gogoman ce esti, cand ai mai vazut tu ochi asa plini de frumos? Cand pe femeia-monstru o doare ceva si intotdeauna o dor multe sau toate, cauza durerii este eternul, neschimbatul, arhaicul si prozaiucl, cel dintotdeauna tu. Femeia este cel mai frumos si neobisnuit monstru pentru ca te face sa te simti tu, nemernicul si usuraticul, barbatul divin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri