Te-am intrebat cine sunt in viata ta si mi-ai spus sa-mi tin gura. Te-am intrebat ce-mi doresc de la viata si ai tacut un timp mult mai lung decat cel care-a trecut. Te-am intrebat ce parfum imi mangaie gatul si am asteptat rasaritul sa vad daca-ti amintesti. Te-am intrebat ce iubesc, cum si cat si ai spus: Eu sunt tot ce stii!. Dar nu e asa.

Te-am intrebat intr-o zi cum ma numesc si ai raspuns firesc: “Anca”. Este tot ce stiai despre femeia care era in viata ta de un an si ceva, dar eu sunt eu si-mi place cum suna asta. Te-am intrebat ce iubesc, cum si cat si ai spus: “Eu sunt tot ce stii!”, dar nu e asa. Ma iubesc, ador sa scriu poezii, sa respir, sa scriu texte mici sau comedii. Cred in divinitate si mi-e frica de moarte, dar de unde si mai ales DE CE sa stii?

Te-am intrebat de muzica pe care eu o ascult si mi-ai insirat nenumarate melodii, dar ai uitat ca traiesc in lumea sufletelor vii ce vibreaza si au propriile lor melodii. Te-am intrebat de culorile pe care le iubesc si ce-mi doresc plin de culoare si splendoare in viata mea. Ai raspuns sec: “Verde, mov si gri.” Nu, ador de fapt toate culorile moarte sau vii, vesele sau triste, inchise sau deschise.

Te-am intrebat ce parfum imi mangaie gatul si am asteptat rasaritul sa vad daca-ti amintesti. Chanel, Lacroix, Dior nu ma incanta. Eu am un parfum mult mai frumos -cel care ti-a intors inima si mintea cu susul in jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Te-am intrebat ce-mi doresc de la tine si tu m-ai sarutat. Mi-ar fi placut sa ma strangi de mana, sa-mi spui noapte buna si sa adormim…impreuna, dar ai uitat! Te-am intrebat cine sunt in viata ta si mi-ai spus sa-mi tin gura; talentul e de ajuns; dar nu e asa. Nu e talentul innascut si nu scriu cand ploua sau cand e frig, cand dorm sau cand ma plimb.

Te-am intrebat ce-mi doresc de la viata si ai tacut… un timp mult mai lung decat cel care-a trecut. Imi doresc o mare si grandioasa iubire, o carte despre cuvintele nebune, cativa copii frumosi si sanatosi, o casa intoarsa pe dos, o mie de parfumuri cu miros de citrice si pe cineva care sa nu stie sa critice. Acum te intrebi cum de nu stiai toate astea. E trist, dar finalul ramane deschis si poti afla mai multe cautand.

Un articol de Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri