Intreaga ta calatorie in aceasta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro.''

Cum recunosti o emotie daca nu ai avut in viata ta? Cum sa stii cum se simte, cum sa stii ce aroma are, cum sa stii ce sunet o insoteste, ce miros, ce imagine? Daca cineva iti vorbeste despre ceva de care tu nu ai avut parte in viata ta, iti va fi greu sa te transpui in papucii persoanei respective.

Daca ai inspirat pana acum doar deziluzii, daca ai inspirat pana acum doar suferinta e foarte probabil ca acestea sa fie azi parte din viata ta. De cand te nasti, experimentezi treptat emotii, evenimente si vei stii sa le numesti si sa le repeti mai usor cand ai fost obisnuita cu ele.

La fel e si cu iubirea. Deseori am incercat sa dam o definitie iubirii si totusi exista persoane care nu stiu ce inseamna, nu stiu sa o deseneze, sa o cante, sa o descrie pentru ca nu a facut parte din viata lor.
In general pe masura ce inainteaza prin aceasta calatorie a vietii ei cauta un substitute pentru acest sentiment. De ce? Pentru ca asa cum am mai repetat deseori, iubirea si conexiunea reprezinta una din nevoile umane. Unii o confunda cu atentia, altii o confunda cu atractia sexuala iar altii pur si simplu o cauta indelung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nu ma refer doar la iubirea pentru un partener de sex opus, iubirea fata de prieteni, iubirea fata de persoane legate de noi prin sange sau chiar iubirea fata de noi insine. Spiritualitatea ne invata ca iubirea este neconditionata, nu se ofera la schimb si mai mult decat atat daca ea exista in sufletul nostru poate avea ca raspuns doar iubire. Ceea ce te face complet nu reprezinta ceea ce primesti ci ceea ce daruiesti.

Ca sa primesti iubire mai intai de toate, e necesar sa dai iubire. Tie si apoi celor din jurul tau. Daca nu iti traiesti viata inconjurata de iubire nu vei putea fi niciodata fericita chiar daca ai succes pe toate celelate planuri ale vietii. Asadar e important sa inveti sa te iubesti, sa inveti sa iubesti.

Hai sa-ti spun o poveste. A fost o data ca niciodata o tanara fata: frumoasa, ambitioasa, cariera de succes si isi dorea foarte mult sa cunoasca iubirea. Cand era mica, evenimentele neplacute din viata ei familiala au pus-o la zid, i-au redus la tacere gandurile, sentimentele. In casa ei si totodata in casa sufletului ei nu a intrat nicicand iubirea.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri