23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Cifra 5 a numelui de familie - Barbatii care au ca numar al familiei numarul 5 au un tonus energetic ridicat si intotdeauna vor cauta sa fie antrenati in provocari care de care mai diverse. Sunt navalnici, impulsivi, pasionali, impetuosi, o forta care atunci cand se mobilizeaza devine de nestapanit. Desi in exterior par calmi si intotdeauna stapani pe situatie, in interior sunt asemenea unui vulcan, gata oricand sa izbucneasca. Mai intai actioneaza si acum cugeta asupra justetii actiunilor lor.

Cum este 5 in cuplu –Desi ai putea fi tentata sa crezi ca barbatii 5 nu au nici in clin, nici in maneca cu puterea de autocontrol, atunci cand vine vorba de sentimentele lor, situatia este oarecum diferita. Chiar daca sunt impulsivi si iuti de manie, sentimentele lor pot fi statornice si de lunga durata. In cuplu, alaturi de o partenera langa care nu se va plictisi, barbatul 5 poate avea o viata amoroasa fascinanta si satisfacatoare, acordand multa importanta laturii sexuale, pasionale. Chiar daca nu pare, dar barbatul 5 este tipul de barbat care isi onoreaza promisiune de iubire facute in fata altarului. Mai greu este insa sa-l aduci acolo...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Cifra 6 a numelui - Barbatii cu 6 ca numar reprezentativ al numelui de familie sunt constiinciosi, responsabili, ratacitori prin viata, dar amatori ca la un moment dat sa se stabileasca si sa puna bazele unei familii. Desi sunt blanzi si par inofensivi, incapabili sa faca rau vreunei persoane, au intotdeauna la indemana cea mai puternica arma de aparare: instinctul. Nu stiu sa atace, insa stiu sa se apare. Prin natura lor, sunt niste supravietuitori.

Cum este 6 in cuplu – Cine cauta iubire si romantism si este dispusa sa investeasca acelasi lucru intr-o relatie cu un barbat 6 s-ar putea sa nu fie dezamagita. Desi uneori pare ingaduitor si delicat, prea prins in propriile ganduri si planuri, cu un ritm de existenta interioara haotic, 6 este un barbat foarte politicos si bine educat, cucerind iremediabil prin manierele sale. Cavaler de moda vechi, barbatul 6 va avea nevoie de o partenera care il intelege, il iubeste si il accepta asa cum este, fara a-i cere sa se schimbe peste noapte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri