12 Iulie 2018 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Trezește-te de dimineață și zâmbește aerului, soarelui, norilor, ploii și apoi dansează!

Nu-ți face grji, de niciun lucru căci totul va fi bine, cu tristeți, cu dureri, cu sfâșieri de suflet, cu bucăți aruncate pe coclauri oamenilor care nu meritau, locurilor care nu te doreau și cuvintelor care nu își aveau locul în viața ta.

Nu-ți face griji căci totul are un rost și totul va fi bine. Pas cu pas, timp cu timp. Vei vedea, iubire mică. Hai întinde-te, întinde-ți aripile și lasă-le pe toate să zboare departe, departe de tine, de ceea ce nu ești, departe de imaginile pe care ceilalți le proiectează pe tine fiindcă așa suntem făcuți cu toții, să proiectăm unii asupra altora… neadevăruri.

Nu-ți face griji, suflete, căci nimic din ce e, nu e ce pare a fi! Peste tine, soare, să se adune și norii să fugă într-altă lume. Culori de curcubeu să îți preumble pe umeri, pe față și pe buzele tale coapte și nebune.

Foto: BestPhotoStudio /Shutterstock

Lasă-ți cuvintele să zboare și nu te mai simți responsabil(a) pentru ceea ce înțelege lumea mai ales atunci când ai zis-o cu toată dragostea și umorul, iar celălalt te-a desființat de n-a mai putut fiindcă i s-a părut că l-ai atacat, fiindcă i-ai destupat frustrările și ai adus lumina ce l-a ars în mizeria ce și-o băgase prin colțuri întunecate.

Știi, oamenii nu sunt toți pe aceleași niveluri și oricât de smart poate fi un om, asta nu va avea nicio legătură cu înțelepciunea și înțelegerea, cu viziunea de ansamblu. Lasă-i pe fiecare să fie cum vor, să atace cum vor, să persifleze ori să vorbească urât. E alegerea lor. Nu ești tu de vină. Oamenii echilibrați sunt calmi, calzi, echilibrați și nu iritați fără să le faci nimic! Întunericul se stinge cu lumina iar răul cu blândețe.

Trezește-te de dimineață și zâmbește aerului, soarelui, norilor, ploii și apoi dansează! Ori dacă te prinde vreo dimineață cu chef de bocet, bocește și eliberează și apoi bucură-te și nu-ți mai fă griji. Totul e bine, e perfect de bine!

Cum s-ar putea să fie și mai bine de atât? Ce minuni te așteaptă în această lume? Ce magie pot fi tu pentru lume și pentru orice situație răvășitoare din viața ta?

Rămâi în întrebare, întrebările sunt eliberatoare. Și tot ceea ce te face să te simți ușor e bun pentru tine.

Hai, azi fără griji, da!? Ne-am înțeles, cred! Fluieră după mine, dansează ca Baloo și lăsă toate chestiile apăsătoare să zboare departe, departe. Nu sunt ale tale.

Fă-ți din tot ce necăjește aripi la picioare și jar pentru râsetele tale înălțătoare.

Te pup, copil drag și mic

Semnat
un alt copil plin de alint

* Un text trimis de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Mila Supinskaya Glashchenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri