Sunt o iubitoare de sport și tenis iar această lume mi se pare un izvor nesecat de inspirație, pentru că a fi un mare sportiv însemna să fii și un mare om!

2.    Muncă, auto-disciplină dar și iubire!

Nu am auzit de niciun om care a crezut în visul lui și nu l-a dus la îndeplinire. În același timp, nu am auzit pe nimeni care să fi realizat ceva măreț fără să se implice activ, perseverent și cu multă disciplină față de munca sa. Aceasta este puterea voinței pe care trebuie să o cultivăm dacă vrem să obținem rezultate valoroase în viața noastră.

Dacă muncești în mod constant, devii mai puternic. Publicațiile de sport relatează că programul de antrenament al Simonei Halep este unul foarte strict, aceasta nu găsește niciodată scuze pentru a lipsi de la o sesiune de training.

Înainte de turneul parizian, antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill a postat pe contul lui de instagram, fotografia Simonei cu mesajul "WAR On Clay"... (n.r. "RAZBOI pe ZGURA"), arătând-o pe Simona după o şedinţă de pregătire extenuantă.

Tot antrenorul Darren Cahil este cel care, dupa victorie, a postat pe Instagram acest citat din Steve Jobs:

Singurul mod să fii mulţumit cu adevărat este să faci ceea ce crezi că este o muncă extrarodinară şi singurul mod de a face o muncă extraordinară... este să iubeşti ceea ce faci.

Citște mai departe >>>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Simona Halep, gurul meu: 5 lecții de viață pe care le-am învățat de la campioana de tenis.