Nu subestima niciodată puterea afirmațiilor mai ales când vine vorba de iubirea de sine. Învățând să ne iubim pe noi, ne putem vindeca sufletul și viețile, găsind fericirea pe care o merităm.

Afirmațiile pozitive și pline de iubire față de persoana care suntem reprezintă un instrument extrem de puternic prin care ne putem consolida încrederea în sine, stima de sine, prin care ne puteam vindeca și transformă viețile într-un mod aproape miraculos. Repetă afirmațiile pe care ți le-am propus mai jos dimineața și seara, în minte sau cu voce tare, și include-le în ritualul tău zilnic de iubire față de sine. De asemenea, le poți lipi pe frigider sau pe marginea oglinzii și repetă-le ori de câte ori simți nevoia, convingându-ți și subconștientul de veridicitatea lor.

Aceste afirmații nu doar că ne redau încrederea în noi înșine și în posibilitățile noastre infinite, dar și creează premisele unei vieți mai pozitive. Ele ne oferă șansa de a ne accesa potențialul și de a ne conecta la frumusețea și divinitatea din interiorul și din exteriorul nostru. Atunci când noi ne iubim pe noi, lumea din jurul nostru se transformă și ea.

Afirmații pentru iubirea de sine

1. Respect ființa care sunt și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Fiindcă AM.

2. Sunt o ființă minunată din toate punctele de vedere și atrag frumusețea sub toate formele în viața mea. Văd frumusețe în interiorul și în exteriorul meu.

3. Mă iubesc așa cum sunt și mă accept în toate aspectele mele.

4. Mă iubesc și mă accept necondiționat, complet, în totalitate.

5. Îmi iubesc corpul, înălțimea, greutatea, toate formele mele. Îmi iubesc trăsăturile, îmi iubesc ridurile, îmi iubesc nasul, buzele, părul, organele din interiorul trupului meu.

6. Iubesc sufletul care trăiește în interiorul corpului meu și suntem în perfectă armonie în viața de zi cu zi.

Foto: Rawpixel.com /Shutterstock

7. Orice gând negativ pe care îl am despre am despre corpul meu sau mine însămi îl înlocuiesc cu un gând plin de dragoste față de mine.

8. Corpul și mintea mea sunt pline de sănătate, vitalitate și Dumnezeu. Pot să am grijă de mine.

9. Mă iert pentru modul în care m-am purtat cu mine însămi în trecut.

10. Mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl nutresc față de mine însămi. Pe măsură ce îmi schimb gândurile, lumea din jurul meu se schimbă și ea.

11. Am încredere în intuiția mea, ea îmi arătă drumul. Am încredere în vocea mea interioară, o onorez.

12. Sunt în perfectă siguranță atunci când am încredere în gândurile mele, în convingerile mele, în dorințele mele.

13. Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

14. Mă bucur să fiu în viață. Viața mea este norocoasă și specială.

15.Mă simt confortabil să fiu eu. Mă simt excelent în propria piele.

16. Sunt suficient. Este suficient că am făcut tot ce mi-a stat în putință.

17. Sunt o persoană bună care merită lucruri bune.

18. Merit pacea așa că gândurile mele față de mine însămi sunt pozitive și pline de bunătate. Am gânduri pozitive și pline de bunătate și față de celelalte persoane.

19. Abundența se află în adâncul ființei mele, orice comparație cu oricine altcineva nu își are rostul.

20. Sunt aici cu un motiv anume și acest motiv îmi este clar în acest moment.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri