5 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Cititi o povestire speciala care circula pe internet si care ne invata sa ne bucuram de viata si sa fim fericiti cu ceea ce avem, indiferent ca este mult sau putin.

Din acea zi, servitorul a fost un om schimbat. Muncea foarte, foarte mult, a devenit tafnos si ii invinuia pe cei din familia sa ca nu il ajuta sa castige moneda de aur.

Si intr-o zi a incetat sa mai cante in timp ce lucra.

Foto: Fer Gregory /Shutterstock

Martor la aceasta transformare drastica, regele a fost peste masura de uimit. Si-a chemat din nou sfetnicul si i-a cerut explicatii. “Cum se face ca slujitorul meu nu mai este deloc fericit? Doar acum are suficient monede incat sa isi intretina familia pentru o perioada indelungata de timp...”

“Maiestate, acum slujitorul a intrat in mod oficial in Clubul celor 99. Clubul celor 99 este un termen ce ii desemneaza pe acei oameni care au suficient pentru a fi fericiti, dar nu sunt niciodata multumiti fiindca intotdeauna tanjesc dupa mai mult. Ei isi doresc intotdeauna acel 1 in plus, spunandu-si lor insisi: <trebuie sa obtin acest ultim lucru si apoi voi fi fericit pentru toata viata.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Putem fi fericiti in vietile noastre chiar daca avem putin, dar in momentul in care primim mai mult si mai bine, vrem mai mult, si mai mult… Ne pierdem somnul, fericirea, ajungem chiar ii ranim pe cei din jurul nostru, toate acestea ca pret pentru propriile nevoi si dorinte care cresc. Trebuie sa invatam sa mentinem un echilibru al dorintelor si al nevoilor noastre pentru a ne bucura de o viata fericita cu ce avem deja.

Acesta este Clubul celor 99…

Auzind toate acestea, Regele a inteles ca are toate motivele din lume sa fie recunoscator si multumit pentru ceea ce i-a oferit viata. Din acea zi, si-a propus sa fie fericit.

Autor: Anonim

Foto homepage: Wolkenengel565 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri