5 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Acestea sunt cele mai comune trasaturi ale persoanelor foarte inteligente:

10. Trasatura persoana inteligenta: Te emotioneaza durerile celorlalti

Oamenii inteligenti emotional sunt compasivi cu oamenii din jurul lor si au obiceiul de a ajuta. Adesea se simt extenuati si coplesiti de atat de multe aspecte negative pe care le vad in jurul lor.

11. Trasatura persoana inteligenta: Esti un AS al gandirii deductive

Gandirea deductiva iti permite sa faci conexiuni logice, asemenea celebrului dedectiv Sherlock Holmes. Este un proces cognitiv central si o componenta esentiala a inteligentei.

12. Trasatura persoana inteligenta: Procrastinezi mult

Procrastinarea (a procrastina - A amana sau a intarzia inceperea executiei unei sarcini; a temporiza, a taragana, a tergiversa.) este o cheie pentru inovare, explica psihologul Adam Grant. „Momentele cand Steve Jobs amana sa faca anumite lucruri erau acelea cand jongla cu posibilitati si idei divergente pe care le lasa sa apara, in opozitie cu a se complacea in ceea ce era conventional, cunoscut si evident.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Împreună în arte și simțiri Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

13. Trasatura persoana inteligenta: Contempli asupra intrebarilor existentiale

Persoanele care isi pun intrebari profunde si isi petrec timp contempland existenta sunt persoane daruite din punct de vedere intelectual. Aceste persoane se gandesc la sensul vietii, la Univers, la natura Constiintei. Nu ai sa ii gasesti niciodata preocupati de lucruri frivole.

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri