Ceremonia de verificare a virginitatii femeii este considerata actul prin care casatoria este declarata valida.

Printre ingredientele magice destinate producerii de potiuni prin care era mentinuta dragostea intre cei care se casatoreau in Grecia antica se numara parul din coada de lup, sangele de porumbita, oasele de sarpe si penele unei pasari de noapte.

In Irlanda, pentru ca o casnicie sa fie plina de iubire si noroc, mireasa trebuie sa poarte rochie de culoare albastra. Purtarea albastrului semnifica viata lunga pentru mariajul celor doi.

Pe vremuri, in Tara Galilor, violenta impotriva sotiei era considerata un gest absolut firesc si ca atare multi soti isi bateau sotiile. Daca o femeie indraznea sa-si jigneasca sotul, punandu-i porecle sau vorbindu-i urat, daca ii cheltuia sotului banii, daca din cauza ei acesta acumula datorii, daca era prinsa facand dragoste cu un alt barbat, sotul ranit avea tot dreptul sa-i aplice trei lovituri in cap cu un bat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri