Centrul Bucurestiului a gazduit evenimentul Diner en Blanc, un picnic luxos, cu un cod de imbracaminte foarte strict: alb impecabil.

Advertorial

Cea mai mare cina in alb a ajuns pentru prima data la Bucuresti. Ariel 3in1 PODS a fost partenerul primei editii Diner en Blanc Bucharest, un eveniment elegant care a adus stralucirea albului impecabil in 70 de orase din intreaga lume, in ultimii 30 de ani.

Pentru prima data, anul acesta, la finalul lunii august, centrul Bucurestiului a gazduit evenimentul Diner en Blanc, un picnic luxos, cu un cod de imbracaminte foarte strict: alb impecabil. Sute de tinute albe au completat cu succes decorul glam al evenimentului. Originalitatea si creativitatea invitatilor au fost atractia serii, iar buna dispozitie a plutit in aer. Ariel 3in1 PODS a sarbatorit alaturi de invitati o seara de un alb impecabil.

Oaspetii au avut ocazia sa pastreze drept amintire fotografii realizate in decorul din studioul Ariel. De asemenea, ambasadorul brandului, Chef Sorin Bontea, a intampinat invitatii in Spatiul Ariel, luand apoi cina alaturi de ei. Seara a fost presarata cu surprize, invitatii s-au simtit extraordinar, iar petele ramase in urma au fost lasate in grija lui Ariel 3in1 PODS.


Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Totul intr-o singura capsula.

Tehnologia revolutionara Fiber Science in trei pasi

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire si atentie, iar provocarea e cu atat mai mare cu cat se pare ca, daca luam in considerare diversitatea esaturilor si a petelor, greutatea totala a hainelor de spalat i calitatea apei, ne confruntam cu peste 900 de combinatii de rufe de spalat.

Expertii P&G Fabric Care au imbinat inspiratia si expertiza in produse pentru ingrijirea parului i a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la rela ia consumatorilor cu hainele lor si au creat o tehnologie care a revolu ionat categoria de produse pentru ingrijirea tesaturilor: Fiber Science in trei pasi: curatare, indepartarea petelor, stralucire.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piata acum si in varianta Lavanda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri