29 August 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Oamenii indigo nu sunt un fenomen recent. Ei s-au incarnat pe Pamant in ultimele decade, pentru a pregati terenul preschimbarilor la nivle de constiinta colectiva. Astfel, putem recunoaste multi indigo in jurul nostru.

5. Esti un adult indigo daca: Ai caderi emotionale

Multi adulti Indigo se lupta cu depresia si disperarea in vietile lor. Aceste sentimente le-au incercat inca din anii adolescentei si au devenit un ciclu in vietile lor. Au o sensibilitate innascuta si o empatie coplesitoare, aspecte pe care este esential sa invete sa le gestioneze si sa le imbratiseze.

Adultii indigo simt uneori ca nu isi gasesc locul in aceasta lume care nu li se potriveste fiindca au un sistem de valori mult mai profund. Este esential pentru adultii indigo sa isi indrepte energia spre cauze sociale, este important sa faca lucruri care le aduc satisfactie si ii implinesc ca rol pe aceasta Planeta. Aceasta este o alta metoda prin care ei reusesc sa lupte cu sentimentele de deznadejde si nesatisfactie.

Foto: Pixabay

6. Esti un adult indigo daca: Ai sau ai avut experiente spirituale

Adultii indigo dezvolta adesea un interes in ceea ce priveste zona metafizica. Isi surprind adesea familiile si prietenii cu perspective surprinzatoare asupra vietii. Adesea povestesc experiente spirituale pe care le-au avut – stari de extaz, de conexiune cu Universul, accesarea altor dimensiuni sau accesarea unor abilitati extra-senzoriale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Nu este neobisnuit ca adultii indigo sa fie interesati sa aleaga diverse practici spirituale, sa viziteze temple, biserici, sa mediteze, sa se roage, chiar daca provin din familii non-religioase. Adultii indigo sunt foarte deschisi fata de ideile spirituale, fara sa accepte dogme si ideologii.

7. Esti un adult indigo daca: Simti o nevoie intensa de a-ti gasi scopul in viata

Adultii indigo simt o dorinta ardenta de a gasi si de a se conecta cu scopul lor in viata. Ei simt aceasta nevoie de a lasa ceva in urma lor, vor sa schimbe lumea in mai bine si sa contribuie in toate modurile posibile. Cu toate acestea, se vor gasi si ei adesea in ipostaza de a simti o mare presiune din partea societatii, o societate care nu li se potriveste, fiindca pune accentul pe aspecte mai degraba materiale. Adultii indigo pot simti uneori ca nu sunt realizati, ca nu au raspuns asteptarilor celor din jur si ca "nu isi gasesc rostul".

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Un adult indigo are nevoie de suport, de o familie intelegatoare si prieteni adevarati ca sa isi poata atinge potentialul maxim. Ei insisi trebuie sa lucreze mai mult la capitolul - „incredere de sine”. Adesea, intuitia lor puternica ii ghideaza pe calea lor si ii ajuta sa depasesca orice obstacol.

Te-ai regasit in aceasta descriere? Cunosti persoane care manifesta aceste trasaturi?

Adultii indigo pot face o diferenta reala in lume datorita darurilor lor speciale. Adultii indigo au incredere de incurajare si suport. Ei sunt aici pentru a contribui la transformarea constiintei colective care se manifesta in zilele noastre.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri