24 August 2017 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Succesul nu este nimic altceva decat un set de obiceiuri care creeaza un fel de a fi al oamenilor aflati pe acest drum. Succesul nu este rezervat unui grup restrains ci ne este accesibil noua tuturor. Singurul secret este acela ca trebuie sa constientizam ca este vorba despre a ne forma o “mentalitate de castigator”. Aceasta mentalitate trebuie antrenata. Iata cum:

Mentalitatea unui om de succes

Pasul 10:  Munceste in domenii care te pasioneaza

Este bine sa iti notezi lucrurile care iti plac si cele care nu iti plac in legatura cu diversele domenii in care activezi. Cantareste bine cata energie investsti in aceasta directie.

Pasul 11: Permite-ti sa gresesti

Aceasta este o mentalitate de invingator. Sa atingi un success este adesea un drum sinuos, cu urcusuri si coborisuri. Majoritatea oamenilor de success au inregistrat de 10 ori mai multe esecuri in viata decat oamenii obisnuiti.

 

Pasul 12: Actioneaza!

Unii oameni stiu ce au de facut, dar le este frica sa actioneze, adesea de teama ca deznodamantul nu va fi cel droit de ei.

Pasul 13. Lucreaza in echipa

Nu trebuie sa faci totul singur/a. Inconjoara-te d eoameni care au principia etice solide si lucreaza in echipa.

Pasul 14: Ai grija de corpul tau

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Este important sa avem grija de noi insine – “Sanatatea este mai buna decat toate.”, spune o veche zicala romaneasca si cata dreptate se regaseste in aceste cuvinte! Daca nu suntem sanatosi, nu ne putem realiza visurile. Respecta-ti programul de odihna. Ai nevoie sa te reface pentru a incepe o noua zi cu forte proaspete.

Pasul 15: Citeste carti care sa te ajute sa cresti

Devoreaza informatii care te inspira, care te ajuta sa cresti si care te motiveaza.

Foto fr si main: By Peshkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri