Nimic nu pune mai delicat si gratios frumusetea unui picior decat o sanda potrivit aleasa. Pentru ca am intrat deja in anotimpul verii, iar tendintele modei au fost deja trasate, ne-am propus sa va tinem la curent cu noutatile in materie de incaltaminte. Prin urmare, in sezonul cald, la mare cinste se vor afla sandalele. Poti sa porti tot ceea ce este frumos si te reprezinta, insa trebuie sa stii ca pielea intoarsa, talpa platforma, sandalele de inspiratie romana (stil gladiator), egipteana sau chiar punk, tocurile inalte si groase, sandalele fara toc, baretele si baretutele, pielea lacuita sau impletita, sandalele T-strap, culorile clasice (alb, negru, bej, etc.) sau culorile epatante (albstru, mov, verde, etc.) sunt cateva dintre influentele modei in vara lui 2009. In acest sens, speram ca cele 29 de modele de sandale pe care le-am ales pentru tine vor fi ilustrative. Alege, inspira-te si fii frumoasa in aceasta vara!
DESCHIDE PREZENTAREA

Nimic nu pune mai delicat si gratios frumusetea unui picior decat o sanda potrivit aleasa. Pentru ca am intrat deja in anotimpul verii, iar tendintele modei au fost deja trasate, ne-am propus sa va tinem la curent cu noutatile in materie de incaltaminte. Prin urmare, in sezonul cald, la mare cinste se vor afla sandalele.

Poti sa porti tot ceea ce este frumos si te reprezinta, insa trebuie sa stii ca pielea intoarsa, talpa platforma, sandalele de inspiratie romana (stil gladiator), egipteana sau chiar punk, tocurile inalte si groase, sandalele fara toc, baretele si baretutele, pielea lacuita sau impletita, sandalele T-strap, culorile clasice (alb, negru, bej, etc.) sau culorile epatante (albstru, mov, verde, etc.) sunt cateva dintre influentele modei in vara lui 2009. In acest sens, speram ca cele 29 de modele de sandale pe care le-am ales pentru tine vor fi ilustrative. Alege, inspira-te si fii frumoasa in aceasta vara!
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri