9 August 2017 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Rugaciunea te va ajuta, mai devreme sau mai tarziu sa te scoti pe tine sau pe oricine altcineva din orice dificultate ce poate aparea pe acest Pamant. Este 'Cheia de aur catre armonie si fericire'.

Cheia de aur a armoniei din viata ta - Emmet Fox

Oricine cheama numele lui Dumnezeu este salvat.

Trebuie sa te opresti sa te mai gandesti la problema ta, oricare ar fi aceasta. Regula este sa te gandesti la Dumnezeu, iar cand te gandesti la dificultatea ta, nu te gandesti la Dumnezeu. Sa privesti continuu peste umar in urma, ca sa vezi cum progreseaza lucrurile este fatal, fiindca in felul acesta te gandesti din nou la problema si trebuie sa te gandesti la Dumnezeu si la nimic altceva. Obiectivul tau trebuie sa fie sa iti extragi gandul din dificultate si trebuie sa te gandesti la Dumnezeu si la nimic altceva. Aceasta este enigma acestei practici. Daca poti sa devii atat de absorbit de aceasta dimensiune spirituala incat sa uiti pentru o vreme de problema pentru care ai inceput sa te rogi, te vei gasi intr-un sentiment de siguranta si confort, in afara dificultatii tale.

Ca sa aplici "Cheia de Aur" asupra unei persoane sau a unei situatii dificile, spune asa: “Acum aplic <> lui Mary sau lui John sau acel pericol amenintator.” Iar acum retrage-ti toate gandurile de la John sau Mary sau de la problema ta, inlocuindu-le cu ganduri despre Dumnezeu.

Lucrand in felul acesta in legatura pentru o persoana, tu nu vrei sa ii influentezi comportamentul in vreun fel, tu vrei doar sa previi ca aceasta persoana sa iti faca rau sau sa te supere, iar tu nu ii faci nimic rau ci doar bine. Astfel, aceasta persoana va fi, intr-un anumit grad, o persoana mai buna, mai inteleapta si mai spiritual doar fiindca ai aplicat Cheia armoniei asupra sa. Un proces juridic de exemplu sau alta dificultate se va disipa fara a mai face rau si fara sa se dezvolte intr-o criza, Justitia fiind realizata pentru toate partile implicate. Daca observe ca poti realiza acest process cu repeziciune, il poti repeat de mai multe ori pe zi, la anumite interval de timp. Asigura-te ca renunti sa te mai gandesti la problema ta in intervalele de timp pana la urmatoare sesiune a Cheii armoniei. Este important.

Foto: Pexels

Am spus ca procesul “Cheia armoniei” este unul simplu si chiar asa este. Insa nu este intotdeauna usor sa il pui in aplicare. Daca esti foarte ingrijorat sau speriat, poate fi dificil sa iti muti atentia de pe problema ta, la inceput. Dar repetandu-ti in mod constant niste propozitii de un adevar absolut cum ar fi "Nu e putere mai mare decat Dumnezeu", sau sunt "Copilul lui Dumnezeu", sau "Dumnezeu este iubire", sau "Dumnezeu ma ghideaza acum" sau poate cele mai simple formulari ca "Dumnezeu este cu mine" – rosteste-le oricat de mecanic sau fara de viata ar suna la inceput. Curand vei simti cum “tratamentul” isi va face efectul si ca mintea ti se clarifica. Nu te zbate; fii tacut si insistent. De fiecare data cand iti surprinzi atentia cum se duce spre alte ganduri, intoarce-te la Dumnezeu. Nu incerca sa te gandesti in avans care ar putea fi solutia la problema ta. Caci acest lucru nu va face decat sa amane “demonstratia”. Lasa intrebarea si caile si metodele strict lui Dumnezeu. Daca vrei sa iesi din dificultatea ta – este suficient. Fa-ti jumatatea de treaba si Dumnezeu nu te va dezamagi niciodata faurind-o pe a sa.

„Oricine cheama numele lui Dumnezeu este salvat.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri