12:07, 28 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 232 share-uri

Modeland un material aflat la indemana tuturor: sarma de otel inoxidabil, Robin Wight transforma fantezia intr-un sculptura complexa. Precum un adevarat magician, sculptorul a conceput opere de arte incantatoare, zane gratioase ce plutesc in bataia vantului.

Iti vine sa crezi ca poti crea aceasta magie minunata… din sarma de otel inoxidabil? Robin Wight, un artist din Marea Britanie, a reusit sa creeze in gradini o adevarata feerie. El si-a transformat hobby-ul intr-o afacere de familie deosebita, infiintand Fantasy Wire, o companie specializata in transformarea gradinilor in locuri in care magia devine realitate.

Pornind de la o idee sau o schita, modeland un material aflat la indemana tuturor: sarma de otel inoxidabil, Robin Wight transforma realitatea in basm si fantezia intr-un sculptura complexa, dinamica. Precum un adevarat magician, sculptorul a conceput opere de arte incantatoare ce plutesc in bataia vantului.

Citeste si:
Black Friday 2019: magazinele online pe care sa le urmaresti pentru...
Black Friday 2019: magazinele...

Este imposibil sa nu te vrajeasca aceste sculpturi cu zane ce par ca danseaza sau se lupta sa opreasca papadiile din a fi zburate de vant... Ele anima si insufletesc peisajul gradinilor, dand viata totodata povestilor.

Zanele create de Robin Wight sunt ghiduse, in miscare, indeplinindu-si cu gratie si naturalete rolurile lor in gradini. Fiecare zana in parte este unica si speciala, nu exista doua sculpturi identice, se arata pe site-ul fantasywire.co.uk.

Citeste si:
Cadouri de Dragobete pentru ea: idei pentru orice buget
Cadouri de Dragobete pentru...

De asemenea, artistul declara ca incearca sa includa in fiecare sculptura cu zana, o poveste, miscare, putina iluzie vizuala, emotii, dar si forte naturale. “Mi-ar placea sa creez zane dintr-o perspectiva proaspata, contemporana, evitand cliseele”, marturisea sculptorul.

O buna parte din operele sculptorului sunt expuse in Gradinile Trentham din Martea Britanie, dar artistul creeaza zane si pentru clienti particulari.

Puteti admira fotografiile pe Contul de Instagram Fantasy Wire

Foto homepage: By Yurii Andreichyn /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri