... poate uneori doar sa fim acceptati asa cum suntem sau sa gasim ceva ce ne lipseste.

CRESTEM. Fugim de parinti ca sa redevenim parinti si ne pare rau, insa fuga era necesara. Departe, cat mai departe.

Azi stim ca suntem NOI, Eu-uri daltuite in parte.

Uitam ce cautam, insa intelegem cum e sa prindem radacini, intelegem ce dorim: stabilitate unii dintre noi, libertate totala ceilalti.

SI ne e bine asa, fiecaruia, cu ceea ce descoperim , cu mentiunea insa: Ca am reusit, de nu.... vom mai bate pamantul, ne vom mai lasa purtati de vanturi care sa ne sufle in plete si sa ne impinga vasul spre taramul Morgana ce ni-l cautam.

A fost o vreme cand cautam iubirea si de atata cautat aveam julituri pe suflet si rani inchegate in atatea lacrimi, apoi nu mi-a mai pasat…

A fost o vreme cand cautam implinirea si, de atata umblat, talpile gandurilor mele devenisera ferfenita si atunci m-am oprit, am sezut si am acceptat durerea, oboseala, faptul ca nu mai poti decat pana intr-un punct si apoi ori totul e terminat, ori se va continua. Cum??....Vei vedea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Acum insa.. mai caut ceva, timpul mi-ar zice ca deja am pierdut jumate, in schimb eu cred ca puzzle-ul e aproape terminat. Doar cateva piese lipsa si ele in curand sunt gasite.

Trei sferturi pot fi gata, rapid.

Intregul insa..... ?? La momentul cand timpul se va face implacabil de drept.

Tu, ce mai(poti) cauti( a) inca?

* Un articol trimis de ALEXANDRA SERBAN

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri