Spectacol de fulgere si furtuni in cer: Un pilot de avion a uimit o lume intreaga cu aceste fotografii extraordinare!

Datorita meseriei sale de pilot, Santiago Borja, supranumit si "pilotul furtunii", zboara deasupra unor regiuni unde au loc fenomene naturale extraordinare si pe care a reusit sa le surprinda intr-un mod fantastic in fotografiile sale.

Santiago Borja Lopez este pilot pentru o campanie aeriana sud americana. Locuind in Quito (Ecuador), prin prisma meseriei sale, este nevoit sa zboare deasupra unor regiuni unde au loc fenomene naturale extraordinare si sa fie martorul unor experiente aeriene unice. Atunci cand nu piloteaza avionul, Santiago Borja, pasionat de fotografie, surprinde cu ajutorul camerei ipostazele extraordinare ale fenomenelor si peisajelor din aer.

Fotografiile sale care au facut inconjurul lumii si al internetului iti taie pur si simplu respiratia. Ele infatiseaza fulgere gigant, furtuni impresionante, atmosfera turbulenta, nori, culori si ipostaze ceresti. Vazandu-le, nu ai cum sa nu te minunezi de maretia si grandoarea naturii si sa nu ramai mut in fata desfasurarii de forte a naturii. Ne-au placut atat de mult incat am zis sa le impartasim si cu voi :).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Nu degeaba mai este cunoscut si sub denumirea de "pilotul furtunii". In 2016, una dintre fotografiile lui Santiago Borja infatisand o asemenea manifestare a naturii, o furtuna deasupra Pacificului, l-a ajutat sa castige locul 3 in topul National Geographic al Celui mai bun fotograf al naturii. “Imi place aceasta fotografie atat de mult fiindca poti simti marimea uimitoare a furtunii si puterea ei", declara pilotul in legatura cu fotografia. "Dar, in acelasi timp, este minunat sa poti zbura lin in jurul unei furtuni in desfasurare fara ca ea sa te atinga.”

“Initial, fotografiam natura, peisajele ei, peisajele urbane. Insa din moment ce imi caram camera peste tot, in urma cu ceva timp am inceput sa fotografiez furtuni si experiente din timpul zborului, combinand astfel cele doua mari pasiuni ale mele: zborul si fotografia”, declarat Santiago intr-un articol publicat pe Independent.co.uk

Puteti vedea toate fotografiile lui Santiago Borja, la rezolutie mare, pe www.santiagoborja.com.

Foto homepage: FrankDolp /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri