Stim ca secventele video pot spune mai mult decat o mie de cuvinte, ca pot starni emotii, lacrimi si zambete si ca ne pot face viata mai usoara si mai frumoasa.

Tocmai de aceea am pregatit pentru voi materiale video ce contin trucuri si informatii practice pentru viata de zi cu zi, idei de retete delicioase, sfaturi pentru tinutele cotidiene sau de seara, solutii DIY (do it yourself) precum si povesti care iti vor aduce emotia in suflet.

Alaturi de noi poti afla de asemenea cat de minunate sunt, de exemplu, persoanele cu ochii verzi sau de ce se poarta verigheta pe al patrulea deget de la mana. Da, sunt informatii interesante care starnesc curiozitatea oricui!

Iar daca ai nevoie de sfaturi in materie de frumusete si ingrijire, iti venim in ajutor cu trucuri usor de pus in practica, rapide si care nu necesita o pricepere deosebita, putand fi aplicate de catre oricine.

Nu uitati sa ne trimiteti sugestiile voastre, le asteptam cu drag si le dam curs cat mai curand posibil. Va asteptam asadar pe Canalul Youtube Kudika Wear a smile!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Kudika este casa lucrurilor frumoase si pozitive, acolo unde gasesti informatii curate si de calitate, unde zambetul ia locul incruntarii si increderea in tot ce este mai bun in lume devine tot mai puternica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri