, 16 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 81 share-uri

Aceste principii sunt esentiale pentru a face ca o iubire sa creasca, sa infloreasca, sa atinga maturitatea si frumusetea care i-au fost rezervate.

Intr-un articol publicat pe Modernlifeblogs.com, Aline Hanle, autoarea blogului The sacred Sanctuary, ne dezvaluie care sunt in opinia sa cele 10 principii ale iubirii. Aceste principii sunt esentiale pentru a face o dragoste sa creasca, sa infloreasca, sa atinga maturitatea si frumusetea care i-au fost rezervate.

Aline Hanle: Cele 10 principii ale Iubirii care iti imbunatatesc Relatia de Dragoste

via Modernlifeblogs.com

1. Fii autentic

Impartaseste-ti intotdeauna sentimentele indiferent de care ar fi acestea… Aceasta este prima regula a dragostei.

2. Fii Complet

Dati-va unul altuia spatiu ca sa evoluati individual. Un cuplu isi poate gasi armonia doar cand cele 2 individualitati separate isi gasesc propria armonie.

3. Fii respectuos

Aminteste-ti ca cea mai mare parte a comunicarii umane este non-verbala. Invata cum sa asculti cuvintele nerostite. Conecteaza-te cu limbajul tacut al Iubirii.

Foto: Lopolo / Shutterstock

4. Fii bun

Dati-va unul altuia timp ca sa evoluati in ritmuri diferite. Aduceti acceptarea, compasiunea si intelegerea in fiecare etapa a drumului.

5. Fiti conectati ca Prieteni

Considera Prietenia drept un spatiu in care Dragostea poate inflori frumos si se poate dezvolta fara efort.

6. Fii curios

Fiti dispusi sa descoperiti mereu ceva nou unul la altul astfel incat sa traiti o experienta necunoscuta, precum copiii care descopera lumea pentru prima oara. Bucurati-va de acest lucru.

7. Ofera sprijin

Pretuiti-va reciproc potentialul de a fi Mareti si si sprijiniti-l pe celalalt pe drumul ales.

8. Fii flexibil

Recunoaste ca viata se schimba si evolueaza in permanenta. Cand o situatie pare a fi instabila, intelege ca ceva mai aliniat la Adevarul tau iti este oferit ca dar.

9. Fii tolerant

Scapa de orice sentiment al judecarii. Indiferent de cat de apropiati va simtiti unul fata de celalalt, pot exista momente cand ochii tai se vor uita in aceeasi directie si sa vada diferit.

10. Fii esenta

Bucurati-va de prezenta celuilalt prin intermediul lucrurilor obisnuite. Acesta este secretul pentru a accesa lucruri extraordinare.

Sursa: www.modernlifeblogs.com

Foto homepage: IVASHstudio / Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri