16 Februarie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Aceste principii sunt esentiale pentru a face ca o iubire sa creasca, sa infloreasca, sa atinga maturitatea si frumusetea care i-au fost rezervate.

Intr-un articol publicat pe Modernlifeblogs.com, Aline Hanle, autoarea blogului The sacred Sanctuary, ne dezvaluie care sunt in opinia sa cele 10 principii ale iubirii. Aceste principii sunt esentiale pentru a face o dragoste sa creasca, sa infloreasca, sa atinga maturitatea si frumusetea care i-au fost rezervate.

Aline Hanle: Cele 10 principii ale Iubirii care iti imbunatatesc Relatia de Dragoste

via Modernlifeblogs.com

1. Fii autentic

Impartaseste-ti intotdeauna sentimentele indiferent de care ar fi acestea… Aceasta este prima regula a dragostei.

2. Fii Complet

Dati-va unul altuia spatiu ca sa evoluati individual. Un cuplu isi poate gasi armonia doar cand cele 2 individualitati separate isi gasesc propria armonie.

3. Fii respectuos

Aminteste-ti ca cea mai mare parte a comunicarii umane este non-verbala. Invata cum sa asculti cuvintele nerostite. Conecteaza-te cu limbajul tacut al Iubirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Lopolo / Shutterstock

4. Fii bun

Dati-va unul altuia timp ca sa evoluati in ritmuri diferite. Aduceti acceptarea, compasiunea si intelegerea in fiecare etapa a drumului.

5. Fiti conectati ca Prieteni

Considera Prietenia drept un spatiu in care Dragostea poate inflori frumos si se poate dezvolta fara efort.

6. Fii curios

Fiti dispusi sa descoperiti mereu ceva nou unul la altul astfel incat sa traiti o experienta necunoscuta, precum copiii care descopera lumea pentru prima oara. Bucurati-va de acest lucru.

7. Ofera sprijin

Pretuiti-va reciproc potentialul de a fi Mareti si si sprijiniti-l pe celalalt pe drumul ales.

8. Fii flexibil

Recunoaste ca viata se schimba si evolueaza in permanenta. Cand o situatie pare a fi instabila, intelege ca ceva mai aliniat la Adevarul tau iti este oferit ca dar.

9. Fii tolerant

Scapa de orice sentiment al judecarii. Indiferent de cat de apropiati va simtiti unul fata de celalalt, pot exista momente cand ochii tai se vor uita in aceeasi directie si sa vada diferit.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

10. Fii esenta

Bucurati-va de prezenta celuilalt prin intermediul lucrurilor obisnuite. Acesta este secretul pentru a accesa lucruri extraordinare.

Sursa: www.modernlifeblogs.com

Foto homepage: IVASHstudio / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri