Potrivit marcandangel, sunt 20 de lucruri cruciale pe care ar trebui sa ni le spunem mai des:

Un articol via Kudika.ro

1. Eu nu pot controla tot ceea ce se intampla cu mine. Eu pot controla doar modul in care eu raspund la ce se intampla. In raspunsul meu este puterea mea.

2. Nu voi fi prins in ceea ce ar fi fost sau ar fi trebuit sa fie. In schimb, voi fi puternic si voi gasi o posibilitate de a face ceva pe mai departe.

3. Trebuie sa accept lucrurile care se intampla in viata mea, iar cel mai important lucru este sa ofer tot ce am mai bun.

4. A face greseli este intotdeauna mai bine decat a simula perfectiunea.

5. Niciodata nu voi fi atat de bun cum ma lauda lumea cand castig, insa nici nu voi fi atat de rau pe cat cred eu cand pierd.

6. Ma voi gandi mai putin la gestionarea problemelor mele si mai mult la gestionarea mentatilatii mele. Voi ramane pozitiv si optimist.

7. O provocare devine obstacol daca imi pierd incredere in mine.

8. Ma voi ridica de la pamant. Din nou si din nou. Cu cat imi revin mai repede din esecuri, cu atat mai repede voi ajunge acolo unde ma duce viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

9. Nu voi incerca sa imi ascund temerile pentru ca stiu ca acestea nu fac parte din viata mea pentru a ma speria. Ele exista pentru a imi aminti ca trebuie sa lupti pentru ceva anume.

10. Exista o diferenta incredibila intre oboseala goala si epuizarea placuta. Viata este prea scurta. Voi investi in activitatile care ma ajuta sa merg mai departe.

Citeste mai departe >>> 20 de lucruri cruciale pe care ar trebui sa ni le spunem mai des


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri