8 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Si totusi dragostea nu se poarta cu necuviinta. Cine da masura acestui adevar?

de Alexandra Serban

Dintre toate mizele unei vieti, doar una n-o rata
Are un d, contine si un a,
Doar ca,
Masura ei,
Consta in cat de puternica ii e negatia.
NUMELE EI este: DRAGOSTEA

Stau si ma intreb: cand ai echilibru in iubire? Pana unde sau de unde? Si care e momentul ala ce te face sa crezi si iti da siguranta faptului ca nu gresesti fata de altii prin iubirea ta?

Foto: Aleshyn_Andrei / Shutterstock

Se zice ca: “Dragostea nu se poarta cu necuviinta, se bucura de adevar Dragostea indelung rabda, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul; dragostea este binevoitoare. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.”

Si totusi cateodata dragostea asta a noastra umana raneste, ne raneste pe noi ca nu putem sa mai rabdam fara omul drag, ii ranim pe altii fiindca acei altii si ei la randul lor au facut parte din omul drag noua, la un timp X, in conjunctura Z- si acum sunt doar obiect de schimb intr-o relatie pe care nu o mai vrem, ne agaseaza si in care stam asteptand dead-line-ul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Cele mai încurajatoare citate despre succes

Si intrebarea e: cum iti gasesti echilibrul? Cat e egoism? Cat e libertate de a fi si a te simti bine? Cat in detrimentul tau, cat in al altora? E glasul constiintei noastre mai puternic decat emotia sau… cine da masura lucrurilor in viata noastra!?

Ce programe zac in tine care iti trezesc toti demonii? Cum de tie ti se intampla (si altora nu) povesti imposibile de iubire ce te macina, te izbesc cu tampla de stele si iti izbesc trunchiul in haurile iadului?

Cum de ei, altii, se bucura de o singura iubire in viata, sunt fideli si asezati la casa lor- ce au ei si tu nu? Cati ingerii ii pazesc, cati ingeri in schimb te-au parasit pe tine, din cauza atator batai de cap ce le-ai dat? Ce si cand si cum stii ca e mai bine sa faci?

Ti-e ciuda pe oamenii ce iti sunt dragi si nu ai cum sa ii ajuti desi stii ca gresesc, asa dupa morala ta si scurta ta experienta de viata, dupa traiectoriile tale categorice si faptul ca “NU! ASA CEVA NU SE FACE!” si in acelasi timp intelegi ca in fata sentimentelor si a iubirii nimic nu trage mai greu.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri