16.09.2016 - Eclipsa de Luna si Luna Plina in Pesti. Este cel mai puternic eveniment astrologic al toamnei!

Pregateste-te pentru unul dintre cele mai puternice evenimente astrologice din ultima perioada, poate chiar cel mai important moment al unui ciclu astral care a inceput in 2008 si se va termina in 2017. Descopera care este influenta Eclipsei de Luna si a Lunii pline in Pesti de pe 16 septembrie 2016 si cum ne afecteaza pe noi toti la nivel emotional:

De asemenea, Eclipsa de Luna de pe 16 septembrie 2016 va pune accentul asupra revelarii adevarului. Daca au fost aspecte in viata ta pe care le-ai negat in ciuda intuitiei tale sau ai sperat ca nu sunt reale fiindca te durea adevarul lor, acum este momentul sa le accepti si sa le confrunti. Practic, vei fi ajutat de astre sa fii sincer cu tine. Pornind de la acesti parametri, vei putea lua cele mai bune decizii pentru viitorul si viata ta astfel incat sa mergi inainte cu inima curata si deschisa.

Aceasta Luna plina in Pesti mizeaza si pe magia cuvantului IERTARE. Ea ne provoaca sa iertam, sa ne iertam pe noi insine si pe cei care ne-au facut rau sau chiar ne-au abuzat in trecut, intr-o relatie de dragoste sau o relatie familiala. Aceasta Luna plina in Pesti ne ajuta sa intelegem ca noi detinem de fapt controlul si puterea, ca nu suntem nici victime, si nici martiri.

Foto: Mike Pellinni / Shutterstock

Se prea poate ca aceasta eclipsa de luna sa scoata la lumina si anumite frici si momente dureroase, dar rolul acestora este de fapt de a te indrepta pe tine in directia potrivita. Daca se intampla anumite lucruri in viata ta in aceasta perioada (nu tocmai placute), nu incerca sa le ignori. Infruntandu-le, te vei elibera de frustrarile si mania acumulate in interiorul tau.

Luna plina in Pesti ne ofera si posibilitatea de a ne pune in practica idealurile, dar si de a ne exercita compasiunea. De asemenea, aceasta luna plina intensifica si dorinta romantica de a avea relatia de dragoste perfecta. Merita mentionat si faptul ca aceasta luna plina ne ajuta efectiv sa facem curatenie in vietile, inimile si mintile noastre. Reusim sa dam deoparte orice frica sau retinere care ne impiedica sa ne deschidem emotional catre o alta persoana.

De asemenea, reusim sa ne deschidem mai mult catre noi insine si sa stim cine suntem cu adevarat si pe cine vrem cu adevarat in vietile noastre.

Luna plina in Pesti de pe 16 septembrie 2016 este si despre constientizarea faptului ca meriti ca in viata sa fie cineva care te iubeste nu pentru ce ar vrea el sa fii, ci pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Aceasta luna plina in Pesti iti va oferi si posibilitati multiple de a cunoaste persoane diferite si de a-ti ascuti mai mult instinctele astfel incat sa recunosti daca este si persoana potrivita pentru tine. Cei care au deja o relatie de dragoste fericita isi vor aprofunda conexiunea. Sentimentele unuia pentru celalalt vor deveni chiar mai profunde, mai puternice.

Foto homepage: alexaldo / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri