Invata si tu cele mai importante lectii de viata pe care natura ni el ofera!

Uneri cautam raspunsurile acolo unde nu sunt, prea departe de noi. Tot ceea ce trebuie sa stim, toate lucrurile de care avem nevoie, sunt chiar aici langa noi. Trebuie doar sa ne permitem sa le vedem si sa le descoperim asa cum sunt ele cu adevarat.

Hai sa descoperim impreuna cele mai importante lectii pe care le putem invata doar privind in jurul nostru:

1. Puterea de a merge mai departe

Albastrul cerului ne invata ca oricat de greu simtim ca ne este intr-un anumit moment, lucrurile bune vor veni alaturi de noi, asa cum norii dispar, iar cerul capata din nou cea mai frumoasa si senina culoare.

2. Abilitatea de a distinge binele de rau

Pentru a putea aprecia lumina, este nevoie de intuneric, asa ca pentru a ne putea bucura de lumina zilei, este nevoie sa acceptam intunericul noptii.

3. Puterea de a vedea lumina din intuneric

Stelele stralucesc doar pe intuneric, doar noaptea le putem vedea si le consideram cel mai frumos lucru cu care ne putem incanta ochii. Intotdeauna exista o parte pozitiva chiar si in cele mai grele situatii. Trebuie doar sa vrei sa o vezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

4. Puterea de a simti

Nu trebuie mereu sa vezi ceva pentru a crede ca exista. Asemeni vantului, trebuie sa iti permiti sa simti, si totul devine mai real decat iti imaginezi.

5. Puterea de a te schimba

Asa cum reptilele isi schimba pielea pentru a face loc alteia si mai frumoase, asa si noi putem renunta la unele obiceiuri si deprinderi pentru a ne imbunatati stilul de viata si personalitatea.

6. Incertitudinea

Nu stii niciodata ce se afla in spatele unei paduri verzi, nu stii niciodata ce este acolo si ce vietati traiesc. Asa se intampla si in viata noastra. Nu stim ce va fi maine, nu stim ce ne asteapta mai departe. Trebuie doar sa exeprimentam si sa incercam.

7. Iubirea neconditionata

Invatam lectia iubirii neconditionate de la animalele din jurul nostru, de la necuvantatoarele care sunt mereu acolo pentru a ne aduce bucuria in priviri, fara a astepta nimic in schimb.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

8. Libertatea

Pasarile ne invata ca doar cerul este limita noastra, si ca nu ar trebui sa permitem ingradirea libertatii nimanui.

9. Acceptarea

In fiecare anotimp, pomii, florile si toate celelalte plante trec prin schimbari majore, de fiecare data aceleasi, de fiecare data la fel. Ei isi accepta schimbarile, stiind ca intotdeauna va veni ceva mai bun dupa.

10. Egalitatea

Fiecare vietate, fiecare organism viu are locul lui sub sare. Acolo, in inima naturii, toti suntem egali.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri