Ai insela chiar daca ai stii care este pretul infidelitatii tale? Ai insela chiar daca ai stii ca acest lucru iti poate periclita casnicia? Unii da, altii nu. Conform unui studiu ale carui rezultate au fost publicate recent pe Daily Mail, unul din 10 britanici ar insela in mod cert daca ar stii ca aventura respectiva nu ar avea nicio repercusiune asupra relatiei actuale si ca partenerul nu ar afla niciodata de aventura pasagera.

De asemennea, rezultatele socante ale sondajului ce a avut loc in Marea Britanie au demonstrat ca o cincime din cei implicati intr-o casnicie se gandesc in mod constant la posibilitatea unei aventuri extramaritale.

Frapant sau nu, aproximativ trei sferturi dintre respondenti au afirmat ca, in situatia in care partenera ar afla despre aventura, acest lucru ar echivala cu semnarea actelor de divort. Chiar daca stiau care sunt riscurile la care se supun si ca printre altele, o aventura ar inseamna sfarsitul definitiv al relatiei, 12% dintre cei intervievati au declarat ca si-au inselat sotia. O treime dintre acestia au declarat ca au inselat si in relatiile anterioare.

Studiul efectuat asupra a 3000 de participant a fost intreprins de www.onepoll.com. “Daca ar fi sa ne incredem in totalitate in rezultatele studiului, inseamna ca in realitate exista multe casnicii instabile in Marea Britanie. Oricat de antrenant si incitant ar fi sa-ti pui in practica una dintre fanteziile tale, a insela insa increderea persoanei langa care iti petreci intreaga viata pentru o aventura de cateva minute nu este tocmai un lucru peste care poti trece cu usurinta”, a declarat unul dintre reprezentantii site-ului.

Un procent de 69% dintre cei intervievati sunt de parere ca un simplu sarut a persoanei iubite cu o alta persoana este suficient pentru a-ti zdruncina increderea in partener. Mai mult de un sfert dintre persoanele chestionate au declarat ca schimbarea numarului de telefon cu o persoana de sex opus este echivalent cu a fi infidel, in timp ce 53% au afirmat ca si-ar parasi partenerul daca i-ar surprinde mesajele de e-mail cu conotatie sexuala catre o persoana de sex opusa.

63% dintre cei casatoriti au declarat ca relatiile emotionale cu o persoana de sex opus pot fi la fel de periculoase ca si cele pur sexuale. De asemenea, pentru aproape jumatate din cei intervievati, descoperirea unei aventuri emotionale a partenerului inseamna un soc emotional foarte puternic, mai puternic decat cel pe care il poate produce o aventura sexuala pasagera.

“Oamenii sunt diferiti si de aceea au asteptari diferite de la o relatie. In multe dintre cupluri, partenerul este liber sa flirteze in voie cu persoanele de sex opus fara ca acest lucru sa afecteze cu ceva relatia in cauza, in timp ce alte persoane nu concep si nu tolereaza acest lucru intr-o casnicie. Felul in care o relatie functioneaza depinde de fiecare cuplu in parte. Intr-o relatie, prin comun acord, partenerii sunt cei care seteaza anumite reguli, hotarand ce este permis si ce nu in relatia respectiva”.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri