Educatia e cea mai proasta gluma mai ales ca se glumeste pe seama ei in fiecare zi, si nu doar de 1 aprilie. Suntem ceea ce se spune ca suntem. Cu ceva in minus si ceva in plus. Apucaturile de proasta crestere le avem cu totii in sange. Asta e clar. Din cand in cand avem tendinta de a le da drumul dand-o in barci de toata frumusetea.

Dar daca tu incerci sa te controlezi si ceilalti nu? Ce te faci daca ai cum sa fii domn sau doamna, dar nu ai cu cine? Ce te faci daca esti nevoita sa iesi noaptea sa iti cumperi absorbante si esti nevoita sa induri vulgaritatea unor replici cu conotatii sexuale care nu iti lasa drept de replica? Carui barbat excitat de curajul tau nebun sa-i explici ca escapada ta nocturna nu este echivalenta cu dorinta de sex cu orice pret in miez de noapte? Slava Domnului ca se fac campanii impotriva lor, a mitocanilor urbani, dar nu si impotriva noastra, a tolerantilor urbani. Ati observat cat de grotesti parem cateodata, printre celelalte persoane cu adevarat grotesi, incercand sa ne cioplim comportamentul, stand in patratele noastre si uitandu-ne prostiti la cum altii incearca sa faca pe desteptii? Ce te faci daca nu o sa mai reusestj sa faci distinctia intre "asa da" si "asa nu"?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Dana N.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri