Sanii unei fetite incep sa creasca in jurul varstei de 10 ani si ajung la maturitate deplina in jurul varstei de 20 de ani. De asemenea, sfarcurile si areola se modifica in timpul sarcinii, dupa nastere sau dupa alaptare. Si in timpul menstruatiei, sanii trec prin anumite schimbari, marindu-si usor volumul.

Lolo Ferrari a fost considerata vreme indelungata ca fiind femeia cu cei mai mari implanturi de silicon din lume. Decedata in 2000, de-a lungul vietii sale, Lolo Ferrari a indurat nu mai putin de 22 de operatii estetice pentru ca sanii ei sa ajunga la o greutate de 3 kilograme fiecare. Noul record mondial la categoria cei mai mari sani artificiali ii apartine lui Sheyla Hershey, bustul acesteia avand circumferinta de 154 de centimetri.

In Hong Kong, in cadrul Universitatii de Studii Politehnice, se urmeaza studii speciale in arta confectionarii sutienelor, studentii invatand sa deseneze schite de sutiene si sa le creeze.

Chiar daca majoritatea specialistilor sunt de acord ca sutienul joaca un rol important in sanatatea sanilor, sustinandu-i si contribuind la o dezvoltare armonioasa a acestora, studii recente sustin ca purtatul sutienelor influenteaza aparitia cancerului la san. Purtarea in permanenta a sutienelor impiedica sangele sa circule corespunzator la nivelul tesuturilor mamare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Stiai ca singurul scop biologic cunoscut al sanilor este acela de a alapta copiii nou nascuti?

Pentru ca sanii nu sunt formati din sani, ci dintr-o masa de tesuturi adipoase si glande mamare sustinute de piele, nici un tip de exercitii fizice efectuate pentru dezvoltarea acestora nu le influenteaza in mod direct marimea. Femeile care fac exercitii cu scopul de a a-si mari sanii isi lucreaza de fapt muschii pectorali aflati sub sani. Tonifierea acestor muschi contribuie de fapt la tonifierea sanilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri