2 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Cum afli daca ceea ce simti este dragoste adevarata sau pur si simplu atasament? Cum deosebesti sentimentele de atasament, de a “tine la cineva”, de dragostea adevarata? Lauren Martin ne explica cele 6 diferente majore dintre dragoste si atasament:

4 . Dragostea este eliberatoare; atasamentul este posesiv

Cand iubesti, nu trebuie sa il vezi pe celalalt ca sa te simti in siguranta. Nu trebuie sa fii cu persoana respectiva ca sa intelegi cum simte. Nu pui la indoiala dragostea persoanei iubite si nu esti niciodata gelos/ geloasa cu adevarat.

Cand este doar atasament, nu esti niciodata sigur(a) pe sentimentele partenerului/ partenerei caci singurul moment cand te simti in siguranta este cand esti cu el/ ea. Cand nu sunteti impreuna, nu te poti abtine sa nu te intrebi ce face, cu cine etc.

5 . Dragostea iti confera putere; atasamentul este doar despre putere

Nu exista nimic altceva care sa te faca sa simti ca poti sa faci orice precum este dragostea. Iti da un nou sentiment al libertatii, o energie revitalizanta. Esti in viata si gata sa preiei carmele lumii.

Cand este doar atasament, devine o lupta de putere. Vrei sa te asiguri ca tu esti cel din relatie care nu este parasit. Tu esti cel care este la conducere, tu esti cel care detine cheile de la catuse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

6 . Dragostea este atemporala, atasamentul este temporal

Cand esti indragostit– si ma refer indragostit(a) cu adevarat – asta este. Indiferent ca functioneaza sau nu, aceasta persoana va fi intotdeauna dragostea vietii tale.

Atasamentul nu functioneaza asa. Atasamentul are intotdeauna un deadline, este intotdeauna pe standby. Atasamentul nu este real – este precum o inchisoare pentru dragostea adevarata.

In una din zilele acestea, unul dintre voi va gasi acea dragoste adevarata si tot acel atasament pe care l-ati plasat unul asupra celuilalt se va destrama la fel de repede precum l-ati construit.
Dragostea adevarata nu se risipeste; ramane cu tine pentru totdeauna.

Sursa: elitedaily.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri