31 Mai 2016 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Pe mine batranetea m-a eliberat. Pentru mine, batranetea este o binecuvantare... Cititi minunatele cuvinte ale unei batrane care va vor face nu doar sa priviti varsta inaintata cu alti ochi, dar si sa va bucurati de fiecare minut al perioadei de maturitate. Un text care merita citit!

Stiu ca uneori uit. Dar iarasi, o anumita parte din viata se uita. Si in cele din urma imi amintesc lucrurile importante.

Sigur, de-a lungul anilor, inima mea a fost franta. Cum poate sa nu ti se franga inima cand pierzi pe cineva iubit sau cand iti sufera copilul sau cand animalutul tau preaiubit este lovit de masina? Insa inimile frante sunt cele care ne dau putere si intelegere si compasiune. O inima care nu a fost niciodata franta este intacta si sterila si nu va cunoaste niciodata bucuria de a fi imperfecta.

Sunt atat de binecuvantata ca am trait suficient de mult incat parul meu sa devina alb si rasetele mele tineresti sa fie gravate pentru totdeauna in santurile adanci de pe fata mea.

Atat de multi nu au ras niciodata si atat de multi au murit inainte ca parul lor sa poata deveni argintiu... Pe masura ce imbatranesti, este mai usor sa fii pozitiv. Iti pasa mai putin de ce gandesc alti oameni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Nu mai ma pun la indoiala pe mine insami. Am castigat dreptul sa gresesc. Prin urmare, ca sa raspund intrebarii tale – imi place sa fiu batrana. Batranetea m-a eliberat.

Imi place persoana care am devenit. Nu o sa traiesc pentru totdeauna, insa atata timp cat sunt aici, nu o sa-mi irosesc timpul lamentandu-ma in privinta a ce ar fi putut sa fie sau sa ma ingrijorez in privinta a ce o sa fie.

Si o sa mananc desert in fiecare zi daca voi dori.

Si va doresc si voua astfel de miracole obisnuite. Sa aveti intotdeauna un curcubeu de zambete pe fetele si in inimile voastre!

Autor: Anonim

Foto homepage: Ruslan Guzov / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri