30 Mai 2016 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Conform numerologiei, fiecare dintre noi avem un numar al nostru a carui vibratie ne influenteaza traseul vietii.

Numarul vietii 6: Este numarul celor care isi dedica viata ca sa ii ajute pe ceilalti. Este numarul revolutionarilor si al ecologistilor, al iubitorilor de animale si de copii. Trebuie sa inveti insa sa iti gestionezi capacitatile, astfel incat sa iti ramana timp si interes chiar si pentru tine insuti!

Numarul vietii 7: Este numarul persoanelor care degaja o energie magnetica. Aceste persoane cunosc forta seductiei, stiu sa se faca placute in orice situatie. Trebuie sa inveti sa te conectezi si la natura emotionala si profunda a relatiilor inter-umane.

Numarul vietii 8: Este numarul persoanelor creative. Este numarul artistilor si al celor care se deosebesc prin talente aparte. Trebuie sa inveti sa iti gestionezi mai bine starile emotionale fluctuante, care uneori par sa te tina pe loc.

Numarul vietii 9: Este numarul initiatilor, al persoanelor deschise catre noi si noi perspective. Sunt cei care reusesc sa vada frumusetea in tot si in toate, deschinzand perspective si celor din jurul lor. Totusi, si tu trebuie sa inveti toleranta fata de perspectivele „limitate” ale oamenilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!


Iti recomandam Raportul Numerologic personalizat - Garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri