Gandirea pozitiva este o alegere! Fa-o si tu!

Societatea de astazi ne consuma din ce in ce mai multa energie, din ce in ce mai multe resurse, iar calitatea vietii tinde sa scada din ce in ce mai mult. Pe zi ce trece ne confruntam cu afectiuni dintre cele mai curioase si mai neintalnite, dar totul sta in puterea noastra de a ne detasa de lucrurile negative si de a vedea tot ce este mai bun in ceea ce ne inconjoara.

Se spune ca si cele mai cronice afectiuni sunt tratate mai bine daca mintea ta este setata sa vada lucrurile bune si tu tinzi sa fii mai pozitiva decat de obicei.

foto: Sunny studio, Shutterstock

Iata cum poti atrage energia pozitiva in cativa pasi simpli, dar esentiali:

1. Alege pozitivitata

Pentru ca atitudinea ta pozitiva sa iti influenteze actiunile zilnice si buna dispozitie, trebuie sa intelegi ca pozitivitatea este o alegere. Sta in puterea ta sa alegi lucrurile care iti fac bine, lucrurile care te conduc acolo unde vrei, lucrurile care te fac sa te simti bine in pielea ta si sa simti ca te indrepti acolo unde vrei sa fii la finalul unei calatorii spirituale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

2. Cauta pozitivitatea

Daca am inteles ca pozitivitatea este o alegere si sta in puterea noastra sa alegem acest lucru bun din viata noastra, ne va fi foarte usor sa gasim si sa vedem pozitivitatea din fiecare lucru care ne inconjoara. Alegerile sunt arma noastra secreta, asa ca putem spune ca detinem cheia catre cele mai bune lucruri din viata noastra, trebuie doar sa ne dorim cu adevarat sa le vedem.

3. Impartaseste pozitivitatea cu cei din jur

Atunci cand vei ajunge la un echilibru frumos in viata ta si vei intelege ca tot ceea ce trebuie sa facem este sa alegem corect, sa alegem cu sufletul si cu mintea in acelasi timp, vei vrea sa impartasesti aceasta stare si cu cei din jur, vei vedea ca nu esti singura care are nevoie de lucruri calde, de lucruri bune si de lucruri pozitive in viata ta.

In momentul in care imparti cu cei din jur aceste energii miunate, vei ajunge la o noua stare de bine, la un nou nivel al echilibrului. Vei fi tu in echilibru cu cei din jur, in echilibru cu tot ceea ce te inconjoara, iar asta inseamna ca energiile tale pozitive s-au aliniat asa cum ti-ai dorit.

Foto prima pagina: LuckyImages, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri