Ia o boala complicata si fa asocieri la fel de complicate cu un sentiment si mai complicat: iubirea. Tine cont de faptul ca aceste asocieri sunt fara doar si poate intamplatoare si ca oricat de bine si oricat de mult ar semana cu realitatea, recunoasterea existentei lor dauneaza grav apetitului orgoliului. Rog ca orice persoana care se va regasi in aceste randuri, sa nu ridice pumnul inspre mine inainte de a lua aminte ca si eu, mai mult decat oricare dintre voi, am trecut prin focurile si chinurile acestei tulburari sentimentale. Stiu ce inseamna.

Constientizand sau nu, exista si un factor declansator al bolii: vrei perfectiunea si vrei sa o extragi din orice broasca care aduce a print, din orice mascul care aduce putin cu proiectiile tale fantasmagorice, din orice relatie care se vrea “acea” relatie. Ai in permanenta si o mare teama: aceea ca sufletul si stomacul tau plat sa nu devina cam expresiv, cam stalcit si cam pocit de la prea multe sentimente contradictorii, deloc sanatoase pentru inima. Drept consecinta, incepe automutilarea. Iubesti puternic... te faci ca nu ai nevoie de calorii in plus. Le arunci.

Drumul spre reintoarcere nu dureaza mai mult de 3 zile. Arunci si te intorci la ce ai aruncat. Si iubesti si mai puternic... chiar daca constientizezi ca mai mult rau o sa-ti faca. Si iar arunci, si iar te intorci. Si te simti vinovata. In plus, te simti mizerabil, chiar meriti sa fii pusa la stalpul infamiei. Dar vointa ta deja nu mai e a ta... e a mancarii interzise pe care nu ti-o mai poti interzice sa nu o consumi chit ca te cunoaste, chit ca nu te stie lumea si pamantul. Eu am facut primul pas... v-am spus cum sta treaba cu boala care nu se vrea boala, ci necesitate. Despre vindecare... am omis sa povestesc. Astept sa-mi detaliezi chiar tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri