Tururile Slumdog Millionaire sunt extrem de controversate. Cu toate acestea, agentia specializata in acest domeniu a lui Chris Way a reusit sa investeasca mai mult de 80 la suta din incasarile biletelor de 10 dolari/persoana in cartierele care fac parte din acest tur.

Mamma Mia!, Insula Skopelos, Grecia

Actorii Meryl Streep si Pierce Bronson cantand impreuna piesele formatiei Abba si avand ca decor un superb apus la Mediterana, au starnit criticile cu privire la acest film cu un buget enorm, care prezinta viata unei mame singure dintr-un orasel din Grecia.

Filmul a devenit unul dintre cele mai profitabile ale deceniului, unul dintre ingrediente fiind si peisajul insorit, dominat de superbele plaje cu nisip alb ale Greciei. Scena finala a nuntii s-a filmat la o manastire din piatra, cu vedere catre apele cristaline ale Marii Egee.

Milk, San Francisco, Statele Unite

Filmul prezinta povestea lui Harvey Milk, primul politician gay ales intr-un consiliu orasenesc american, dupa o campanie controvesata.Actiunea are loc pe strazile orasului San Francisco, demonstratiile din film se desfasoara pe Market Street dar nu lipsesc din decor locatii precum Catedrala Grace, City Hall, Opera din San Francisco sau Parcul Duboce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Sursa: yourmoney.ro

Citeste si alte articole pe yourmoney.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Pe taramurile pietrelor pretioase

Preparatele moleculare pot fi degustate acum si in Romania

Topul oraselor cu cei mai multi zgarie nori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri