15 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

O povestioara inspirationala superba si revelatoare care ne aminteste care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata:

Acesta povestioara care circula pe net ne-a cucerit iremediabil, amintindu-ne care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata:

Lucrurile care conteaza cu adevarat in viata

Un profesor de filosofie care se afla in fata clasei sale de studenti avea pe catedra 3 obiecte. Cand a inceput ora, fara sa spuna un cuvant, profesorul a luat un borcan foarte mare, gol, si l-a umplut cu pietre de dimensiuni mari.

Apoi i-a intrebat pe studenti daca borcanul era plin. Studentii au cazut de acord ca este.

Atunci profesorul a luat o cutie de pietricele si le-a turnat in borcan, scuturand putin borcanul. Normal, pietricelele au cazut in spatiile dintre pietre.

Profesorul i-a intrebat pe studenti iar daca borcanul era plin. Studentii au cazut de acord ca este.

Profesorul a luat apoi o cutie de nisip si a turnat nisipul in borcan. Evident, nisipul a umplut spatiile libere care mai ramasesera in borcan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uranus retrograd 24 august – 22 ianuarie 2023 -  ”Deșteptătorul” cosmic ne învață lecția lui “DE CE” și “PENTRU CE”: Este vremea schimbărilor interioare transformatoare!  Luna plină în Berbec – 9 octombrie: Lecția vindecării acceptate! Recomandări astrale de suflet pentru zodia ta în prag de lună plină Lecția Karmică pe care fiecare zodie trebuie să o învețe în acest final de an

Apoi a intrebat inca o data daca paharul era plin. “Daaaa”, au raspuns studentii unanim.

“Acum”, a spus profesorul, “mi-as dori ca voi sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra. Pietrele mari sunt lucrurile importante – familia, partenerul, sanatatea, copiii, prietenii, pasiunile voastre. Daca ati pierde orice altceva cu exceptia acestora, viata voastra tot ar fi plina. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi - jobul, scoala, casa, masina. Nisipul reprezinta cu totul altceva, restul lucrurilor mici si nesemnificative

“Daca puneti mai intai nisip in borcan”, a continuat, nu va mai exista loc pentru pietre si pietricele. La fel se intampla si in viata. Daca iti investesti tot timpul si energia in lucrurile mici, nu vei avea niciodata loc pentru lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine. Acorda atentie lucrurilor care sunt vitale pentru fericirea si starea ta de bine. Joaca-te cu copiii tai. Fa-ti controale medicale. Scoate-ti partenerul in oras la dans. Viziteaza-ti bunica. Fa miscare. Intotdeauna va fi timp sa muncesti, sa faci curatenie, sa dai o petrecere sau sa repari lucruri in casa.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Neptun retrograd în perioada 28 iunie – 3 decembrie – când vălul astral se ridică, vedem lucrurile așa cum sunt. Lecția ancorării în prezent! 5 Februarie – Ultima lună plină a iernii este în Leu. Lecția Lunii de zăpadă? Singura constantă este schimbarea!

Mai intai ai grija de pietre - lucrurile care conteaza cu adevarat. Seteaza-ti prioritatile. Restul este doar nisip.

Autor: Anonim

Foto homepage: Tetat Uthailert / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri