15 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

O povestioara inspirationala superba si revelatoare care ne aminteste care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata:

Acesta povestioara care circula pe net ne-a cucerit iremediabil, amintindu-ne care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata:

Lucrurile care conteaza cu adevarat in viata

Un profesor de filosofie care se afla in fata clasei sale de studenti avea pe catedra 3 obiecte. Cand a inceput ora, fara sa spuna un cuvant, profesorul a luat un borcan foarte mare, gol, si l-a umplut cu pietre de dimensiuni mari.

Apoi i-a intrebat pe studenti daca borcanul era plin. Studentii au cazut de acord ca este.

Atunci profesorul a luat o cutie de pietricele si le-a turnat in borcan, scuturand putin borcanul. Normal, pietricelele au cazut in spatiile dintre pietre.

Profesorul i-a intrebat pe studenti iar daca borcanul era plin. Studentii au cazut de acord ca este.

Profesorul a luat apoi o cutie de nisip si a turnat nisipul in borcan. Evident, nisipul a umplut spatiile libere care mai ramasesera in borcan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Îți doresc timp…

Apoi a intrebat inca o data daca paharul era plin. “Daaaa”, au raspuns studentii unanim.

“Acum”, a spus profesorul, “mi-as dori ca voi sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra. Pietrele mari sunt lucrurile importante – familia, partenerul, sanatatea, copiii, prietenii, pasiunile voastre. Daca ati pierde orice altceva cu exceptia acestora, viata voastra tot ar fi plina. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi - jobul, scoala, casa, masina. Nisipul reprezinta cu totul altceva, restul lucrurilor mici si nesemnificative

“Daca puneti mai intai nisip in borcan”, a continuat, nu va mai exista loc pentru pietre si pietricele. La fel se intampla si in viata. Daca iti investesti tot timpul si energia in lucrurile mici, nu vei avea niciodata loc pentru lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine. Acorda atentie lucrurilor care sunt vitale pentru fericirea si starea ta de bine. Joaca-te cu copiii tai. Fa-ti controale medicale. Scoate-ti partenerul in oras la dans. Viziteaza-ti bunica. Fa miscare. Intotdeauna va fi timp sa muncesti, sa faci curatenie, sa dai o petrecere sau sa repari lucruri in casa.

13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Mai intai ai grija de pietre - lucrurile care conteaza cu adevarat. Seteaza-ti prioritatile. Restul este doar nisip.

Autor: Anonim

Foto homepage: Tetat Uthailert / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri