Daca simti ca trebuie sa faci ceva pentru a-ti schimba perspectivele si a-ti indeplini idealurile, nu uita de urmatoarele gesturi care te ajuta sa constientizezi si sa te bucuri de fiecare pas al schimbarii, in deplinatatea sa

4. Gaseste-ti un scop si traieste pentru a-l indeplini.

Ofera-ti timp pentru a medita si a reflecta asupra lucrurilor care iti aduc cea mai mare bucurie, lucrurile care te fac sa te simti implinit/a. Fa din aceste lucruri un scop al vietii tale si traieste pentru a-l transforma in realitate. Daca ai posibilitatea, cauta modalitati de a imbunatati viata celorlalti si de a le usura poverile. Bunatatea este fondul sufletelor alese, care ies in evidenta din masa mare a oamenilor aflati in goana nebuna dupa… orice. Foloseste-o pentru a face din lume un loc mult mai bun!

5. Elibereaza-te de trecut.

Lasa sa treaca orice lucru din trecutul tau care te incomodeaza sau care te tine in loc. Vechile angoase, neimpliniri, abuzuri sau dureri diverse nu fac decat sa te incetinesca din drumul tau spre succes. In mod similar, nu le permite celor din jurul tau sa te raneasca. Nu tine cont de parerile lor malitioase, treci peste ele si vei vedea ca daca vei continua sa crezi in drumul tau, pana la urma vei ajunge la destinatie. Nu conteaza daca te mai impotmolesti. Poti oricand sa o iei de la capat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

6. Ai grija de corpul tau si fa miscare in mod regulat.

Cu siguranta nu iti este straina senzatia de oboseala placuta de dupa o sedinta de exercitii fizice. Ai grija de corpul tau, pentru ca este singurul pe care il ai. Un corp sanatos si disciplinat in sanatate te ajuta sa iti indeplinesti scopurile mult mai usor. Nu te teme sa iti stabilesti scopuri marete, oricine poate alerga un maraton daca se pregateste corespunzator si vrea cu adevarat acest lucru. Trebuie doar sa incepi prin a iesi din casa si a te pune in miscare. Toate lucrurile mari incep cu gesturi mici, asa ca indrazneste sa iti schimbi astazi viata in bine!

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri