5 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cartile de colorat pentru adulti reprezinta una din cele mai bune metode de terapie prin arta. Nu doar ca te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de stres, dar sunt si o provocatoare invitatie de a-ti exprima creativitatea si a-ti pune in valoare imaginatia. Te invitam sa rasfoiesti 7 dintre cele mai cunoscute carti de colorat pentru adulti aparute in momentul actual in Romania:

Cartea de colorat este disponibila pe Libris.ro

Oceanul disparut. Carte de colorat si activitati antistres

Oceanul disparut te invita intr-o aventura sub valuri, plina de ilustratii incantatoare pe care sa le colorezi si sa le impodobesti. De la arabescurile delicate din alge, la gradinile din corali si epavele scufundate, ai o multime de lucruri de descoperit! In paginile acestei carti, te vei intalni cu caracatite ciudate, sirene magice si cu o multime de pesti exotici, nerabdatoare sa le aduci la viata cu ajutorul culorilor!

Si, desigur, aventura nu ar fi aventura daca nu ar fi vorba si de o comoara. Ratacite in carte, te asteapta comorile si bijuteriile din cufarul piratului. Poti gasi toate obiectele ascunse?

Autor: Johanna Basford, editura Litera

Daca vrei sa faci cadou cuiva drag o astfel de carte, asigura-te ca surpriza este completa si surprinde-l si cu un set de creioane colorate dintr-un lemn de calitate. Creioane color triunghiulare cu mina moale si cu pigment de foarte buna calitate, gasesti pe Libris.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri