Partea cu daca eu nu te vreau, tu ma vrei si mai rau functioneaza intotdeauna. Se pun in miscare toate ambitiile, se agita toate orgoliile masculine, sare in sus toata cantitatea de testosteron dintr-un singur barbat. Papucii trebuie lasati cu gratie si grija la usa, astfel incat posesorul papucilor sa nu ramana gura casca privind la tine din pragul usii in timp ce tu te chinui de zor sa-i ordonezi unul langa altul... in fata usii. Stiinta asezatului lor este o intreaga arta.

Dar, de data aceasta, nu mai ai chef sa fii amabila, draguta si sa faci menajamente. Nu vrei sa ajungi sa descoperi punctele sensibile ale barbatului din fata ta si apoi sa ti le insusesti cu talent si prefacatorie. Nu vrei sa joci rolul personajului negativ pana la absurd. Oare de ce o fi asa greu sa spui adevarul? Il apreciezi, admiri, stimezi, respecti, e fratele la care ai visat, sotul pe care ti-l imaginai, dar nu barbatul pe care ti l-ai dori. Si pune-te pe dat argument (in fata lui...) si-ai sa vezi cate contraargumente se gasesc (nu din partea ta).

Nu poti sa faci pe adolescentina spunandu-i ca il suni maine si sa-l auzi de fapt peste secole. Apropourile fine nu tin. Aluziile sunt prea subtile pentru un suflet care te place prea mult. Jignirile chiar nu le merita. Maritata stie ca nu esti. Adevarul se face ca nu vrea sa il stie. Ca esti singura de ceva timp, au avut din timp grija sa il informeze prietenii tai. Ca vrei sa ramai asa, nici nu concepe sa o inteleaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Daca incerci sa-l lamuresti ca il stimezi ca si persoana, o sa te intrebe de ce nu poti sa il iubesti ca pe un barbat. Daca vrei sa-l faci sa inteleaga ca nu il poti iubi ca pe un barbat, o sa-ti spuna ca asta chiar nu e un impediment. Poate sa te invete el. Are timp si nu duce lipsa nici de rabdare... Ei na, poftim. Atunci ce sa-i mai spui? Pur si simplu spune-i ca "e prea bun pentru tine” sau ca tu nu esti suficient de buna pentru el. Fara fata ta schimonosita de rusine, fara fata lui muta de surpriza si uimire. Adevarul care este si adevarat este cel mai lesne de inteles.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri