12:01, 25 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 3319 share-uri

Relaxeaza-te si distreaza-te facand Testul Castelului. Rezultatele acestui test pseudopsihologic sunt uimitoare si te vor lua prin surprindere!

Ia o foaie de hartie si rezolva repejor acest scurt test de psihologie relationala care s-a viralizat rapid si a cucerit intreg internetul. Iti garantam ca te va cuceri si pe tine, iar rezultatele sale uimitoare te vor lua prin surprindere si te vor impresiona intr-un mod placut.

Citeste cu atentie cerintele si incearca sa raspunzi intr-un mod cat mai natural si mai autentic intrebarilor, imaginandu-ti in acelasi timp situatiile descrise mai jos. Nu trisa si nu trage cu ochiul dinainte la ceea ce reprezinta fiecare raspuns in parte caci testul isi va pierde din farmec.

Citeste si:
Testul scaunului
Testul scaunului

P.S. Nu lua rezultatele acest test “prea in serios” caci scopul sau principal este unul de divertisment :).

Testul Castelului

1. Imagineaza-ti ca te afli pe o barca care se scufunda. Reusesti sa inoti pana la o barca de salvare si sa te urci in ea.

Citeste si:
2 capre treceau un pod… Un super test de psihologie relationala pe...
2 capre treceau un pod… Un...

Cati oameni vezi alaturi de tine in barca de salvare?

Foto: PathDoc / Shutterstock.com

2. Vaslesti pana la mal si vezi un vast desert care se intinde in fata ta. Strangi unele din obiectele si proviziile care erau pe pluta de salvare si pornesti sa strabati desertul in cautarea salvarii.

Cate perechi de pantofi folosesti?

3. Dupa aceasta lunga si dificila calatorie, te urci pe creasta unei dune si vezi in departare un oras. Totodata, pana in oras, vezi si o oaza.

Te opresti sa te odihnesti in oaza cat timp iti doresti, te opresti doar pentru cateva minute sau iti mentii drumul drept pana la oras?

4. La intrare in oras, vezi un castel care te intriga si hotaresti sa mergi pana la el. Dupa ce ai trecut de porti, strabati un colidor lung care duce catre camera tronului. Intri si vezi un rege si o regina stand unul langa altul pe tron.

Cum arata regele si regina? Cum se poarta unul cu celalalt? Ce fel de viata crezi ca au impreuna?

5. Pleci si cobori niste scari in forma de spirala. Este intuneric, iar torte aprinse lumineaza interminent de-a lungul scarilor. Pe cand cobori, o domnita (daca esti de sex masculin) /un cavaler (daca esti de sex feminin) din curtea regelui trece pe langa tine in fuga. Ii zaresti fata pret de o secunda si ai senzatia ca iti aminteste de cineva pe care il cunosti.

Pe cine ai vazut?

6. Scarile dau intr-o sala de banchete. In incapere, vezi o masa lunga cu o cupa de aur in mijlocul mesei. Te uiti inauntrul cupei.

Cat de plina (cu vin) este?

Dupa ce ti-ai notat pe o foaie de hartie toate raspunsurile, citeste interpretarile pe pagina urmatoare ►►


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri