14 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 92 share-uri

Cateva mici modificari in spatiul in care iti desfasori activitatile de zi cu zi au darul de a atrage bunastarea financiara, un plus de sanatate si chiar iubire, asa ca ofera o sansa acestor trucuri:

6. Planteaza o floare

Plantele bogate, ramificate sau inflorite semnifica crestere materiala sau spirituala. Daca doresti sa iti amplifici norocul, pozitioneaza o asemenea planta in cel mai indepartat colt din partea stanga a casei tale si pune sub ghiveci trei monede mici si stralucitoare, pentru a-ti mari bunastarea financiara. Un plus de succes este asigurat daca ghiveciul plantei este de culoare albastra.

7. Floarea soarelui sau gerbera in vaze

Aceste flori iti asigura reusita in relatiile interpersonale, mai ales daca sunt pozitionate in zona de nord-vest a casei.

8. Ajuta norocul sa te gaseasca

Asigura toate conditiile pentru ca norocul sa te gaseasca! Daca intrarea casei tale nu este luminata in mod corespunzator din exterior, acesta va intarzia sa apara. Instaleaza o lumina puternica deasupra usii de la intrare si asigura-te ca intrarea este vizibila din strada (daca stai la casa) sau din holul cladirii (daca locuiesti la bloc). Pe toata perioada noptii, lumina trebuie sa ramana aprinsa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

9. Mirosul succesului

Succesul este atras de un miros proaspat, cu note de iarba, busuioc sau castravete, care iti schimba starea de spirit in bine si te face mult mai receptiv/a la oportunitatile din jurul tau. Prin urmare, integreaza aceste arome in lumanarile parfumate, sapunurile sau uleiurile esentiale pentru aromaterapie si pregateste-te sa primesti succesul in viata ta!

Image by PIRO4D from Pixabay

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri