11 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Acestea sunt trasaturi ale oamenilor cu mintea puternica catre care cu totii ar trebui sa tindem. Acest fel de a trai aduce mai multa fericire, acceptare si detasare. In acelasi timp, mai multa energie si creativitate. Iata lectiile valoroase pe care le putem invata de la oamenii cu mintea puternica:

11. Oamenii cu mintea puternica sunt rabdatori

Vechiul cliseu „rabdarea este o virtute” este totusi adevarat. Orice lucru pe care merita sa il avem necesita rabdare si munca. Diamantele au nevoie de timp ca sa se formeze. :)

12. Oamenii cu mintea puternica se concentreaza asupra dezvoltarii personale

Acesti oameni sunt constienti ca viata este o scoala continua. Ei vor tot timpul sa isi atinga potentialul, sa descopere si sa invete despre ei insusi si despre lume.

13. Oamenii cu mintea puternica au grija de ei insisi

Oamenii puternici mental au ajuns in punctul in care stiu ca iubirea de sine inseamna mai degraba sa te valorizei intr-atat, incat sa ai grija de tine. Daca nu avem grija de noi si suntem bolnavi, cum putem sa facem fata provocarilor vietii?

14. Oamenii cu mintea puternica isi organizeaza bine timpul

Timpul este poate, cea mai valoroasa valuta, iar acesti oameni stiu acest lucru. Isi dedica timpul catre scopuri care ii implinesc si il petrec in compania oamenilor care ii fac sa se simta bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

15. Oamenii cu mintea puternica gasesc perspectiva pozitiva in provocari

Aceasta gandire ii ajuta pe oameni sa gaseasca cele mai bune solutii, sa scape de anxietate, frici si piedicile pe care de cele mai multe ori ni le punem chiar noi insine, hiperbolizand o problema si refuzand sa o privim si din alte unghiuri de vedere.

16. Oamenii cu mintea puternica considera dependenta si atasamentul ca fiind forme de slabiciune

Nimeni in aceasta lume nu are puterea de a te face fericit/a. Doar tu poti face asta si odata ce realizezi acest adevar profund, te eliberezi de dependente si atasamente. Si oricat de mult ne dorim ca o persoana iubita sa fie acolo, pentru noi, tot timpul, adevarul este ca doar noi ne putem fi mereu, cel mai bun prieten si ajutor. Doar in noi este adevarata fericire. Trebuie sa ii lasam pe oameni sa fie liberi, intelegand acest lucru, ne eliberam de atasamente si pretentii exagerate pe care le avem fata de ceilalti. Pretentii care adesea provoaca tensiuni si amaraciune.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

17. Oamenii cu mintea puternica isi iau viata in propriile maini

Sunt responsabili 100% pentru ceea ce isi doresc, pentru viata lor, pentru alegerile pe care le fac. Viata nu se intampla pur si simplu, ei sunt co-creatori si responsabili pentru fiecare pas.

 

18. Oamenii cu mintea puternica stiu ca perfectiunea nu exista

Incercarea de a atinge perfectiunea se aseamana cu incercarea de a strange apa cu o palnie, pentru ca perfectiunea nu exista, atata vreme cat esti constient/a ca fiecare intamplare, lucru sau om este imbogatit de atatea perspective cati oameni exista in lume. Suntem toti diferiti asa incat ar fi bine sa nu ne mai facem griji in privinta a ceea ce cred ceilalti despre noi, fiecare are propriul filtru si ceea ce e frumos sau corect pentru cineva, este mai putin frumos si incorect pentru altcineva.

19. Oamenii cu mintea puternica se cunosc pe ei insinsi si au incerdere in ei insisi

A te cunoaste foarte bine, a fi in contact cu emotiile tale, cu dorintele tale, a fi clar in privinta asteptarilor pe care le ai de la viata, inseamna sa te cunosti. A sti care iti sunt traumele si a cauta metode de a te vindeca, aceasta insemna sa te cunosti. Odata cu auto-cunoasterea vine si increderea de sine.

20. Oamenii puternici mental nu au asteptari

Ci se bucura de fiecare moment al vietii, ei traiesc la maxim, deschisi posibilitatilor.

Un articol via heartintelligence.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri