5 Martie 2009 publicat în Lifestyle 417 share-uri

In traditia populara romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Sub nicio forma nu te poti impotrivi destinului. Sistemul stravechi de descifrare a personalitatii unei persoane este unul intuitiv si bazat pe un ascutit spirit de observatie. Iata asadar care sunt cele 12 zodii-luni ale horoscopului romanesc si principalele trasaturi ale acestora:

Superstitii romanesti stravechi spun ca slabiciunile si punctele noastre forte ne sunt prezise inca de la nastere. Stramosii nostri aveau pentru lunile anului un anumit cult, considerandu-le a fi “cei 12 fii ai Anului”. In traditia romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta.

Intelepciunea populara ne arata ca intre luna in care ne-am nascut si vremea de afara exista anumite legaturi. Daca o persoana este nascuta intr-o anumita luna a anului, in mod automat imprumuta anumite caracteristici ale acelei luni. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Destinului, sub nicio forma, nu te poti impotrivi.

Superstitiile si credintele populare romanesti nu sunt deloc de neglijat, iar sistemul stravechi de descifrare a personalitatii unei persoane este unul intuitiv si bazat pe un ascutit spirit de observatie. Iata asadar care sunt cele 12 zodii-luni ale horoscopului romanesc si principalele trasaturi ale acestora:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Tapului (cei nascuti in luna ianuarie, luna lui Gerar) – Despre cei nascuti in luna lui Gerar, inaintasii nostri spuneau ca sunt bolnaviciosi, incapatanati, schimbatori ca vantul de ianuarie, au privirea luminoasa, un fizic armonios si o statura medie. Sunt cand aprigi si neinduplecati, cand arata prea multa bunavointa fata de cei din jur. Nu-si incalca promisiunile si cuvantul dat, au un suflet mare si capacitatea de a o lua de la inceput chiar si atunci cand toate imprejurarile par a fi impotriva lor. Sunt marinimosi si in stare sa-si dea si sufletul pentru cei care le-au stat alaturi in momentele vitrege ale vietii. Se intristeaza cu usurinta si uita greu intristarile lor.

Zodia Udatorului (cei nascuti in luna februarie, luna lui Faurar) – Cei nascuti in luna lui Faurar sunt firi domoale, cu un obraz placut, cu o vorba care stie sa mangaie si sa aline. Cred in bine, in mai bine, cred in venirea primaverii si a unui nou inceput, cred in semenii lor si cad lesne in deziluzie si minciuna. Nu judeca intotdeauna limpede faptele si actiunile celorlalti si adesea sunt indusi in eroare datorita naivitatii lor. Sunt amatori de placeri senzuale si le-a fost harazit un destin artistic. Patima pentru invatatura le va aduce bogatie materiala si fericire.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Pestilor (cei nascuti in luna martie, luna lui Martisor) – Nativii lui Martisor sunt sturlubatici ca si vremea de primavara si au harul de a da culoare si viata celor din jur. Sunt calzi, binevoitori, optimisti, nazdravani, schimbatori si placuti la vorba si la port. Spun ceea ce gandesc, dar nu de putine ori nu gandesc ceea ce spun. Sunt insa buni vorbitori si s-au nascut cu gratia cuvintelor. Sunt iubitori si insetati de simtaminte noi si se spune ca de-a lungul vietii isi vor schimba cu usurinta iubirile. Asemenea lor, soarta le este una nehotarata si ambigua. Chiar daca le lipseste prudenta, cei din jurul ii indragesc nespus.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri