19 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 4 share-uri

5 obiceiuri ale oamenilor echilibrati! Te afli in aceasta categorie a oamenilor care nu isi pierd niciodata busola vietii?

4. Oamenii echilibrati isi exprima recunostinta...

Practicarea recunostintei are un efect benefic asupra starii emotionale, intrucat pune accent pe aspectele pozitive ale vietii si antreneaza mintea sa vada in orice experienta sau intamplare macar un sambure de bine si intelepciune. Recunostinta te face sa apreciezi ceea ce ai in momentul de fata, decat sa te gandesti la ceea ce iti lipseste. O modalitate simpla de a-ti cultiva si dezvolta recunostinta, este sa exprimi, fie verbal, fie in scris intr-un jurnal, lucrurile de peste zi pentru care ai fost recunoscator/recunoscatoare. Recunostinta este o componenta de baza a unui om echilibrat si pozitiv.

5. Oamenii echilibrati simplifica...

Simplitatea ofera echilibru vietii. Oamenii echilibrati indeparteaza efectele perturbatoare ale lucrurilor confuze ce le pot afecta fericirea si starea de bine. In echilibru, totul este simplu, necomplicat. Ei isi simplifica programul de lucru, in asa fel incat sa nu se gandeasca la o suta de lucruri in acelasi timp; isi simplifica dieta, alegand ingrediente sanatoase si simple, pentru o nutritie echilibrata; isi aleg cu grija relatiile, conectandu-se cu oameni asemenea lor, de care le pasa si indepartandu-se de cei care le strica Zen-ul; isi simplifica si isi reduc expunerea in social media si petrec mult mai putin timp online, alegand in schimb sa se bucure de experientele autentice ale vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Bunastarea emotionala si echilibrul ne ajuta sa realizam foarte multe lucruri si sa avem o viata senina si fericita. Cand suntem echilibrati emotional suntem mult mai conectati la propria intuitie, mult mai productivi, luam decizii mai bune si suntem o versiune mult mai buna a propriei persoane.

de Ramona A.

Foto homepage: wavebreakmedia / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri