4 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Frumoasa baroana Budberg a pus la cale cel mai mare complot impotriva Kremlinului rosu inainte de a deveni agent dublu.Celebra actrita de cinema Olga Cehova a devenit cea mai buna prietena a Evei Braun, dezvaluindu-i lui Stalin secretele nazistilor.

Frumoasa baroana Budberg a pus la cale cel mai mare complot impotriva Kremlinului rosu inainte de a deveni agent dublu.

Elisabeta Zarubina a furat secretele bombei atomice americane in beneficiul URSS.

Celebra actrita de cinema Olga Cehova a devenit cea mai buna prietena a Evei Braun, dezvaluindu-i lui Stalin secretele nazistilor.

Margarita Konenkova, o spioana desavarsita, l-a sedus pe Albert Einstein la ordinul Moscovei, iar formidabila retea de „randunele” a KGB-ului penetreaza si astazi cele mai inalte sfere ale politicii occidentale.

Elsa Triolet si Maria Romain Rolland figureaza printre „femeile influente” care au insufletit o adevarata 'orchestra rosie' a intelectualilor occidentali.

Fiecare dintre ele ar fi trebuit sa moara de o mie de ori daca fiecare zi, fiecare ceas din viata lor nu ar fi fost un adevarat duel cu evenimentele dramatice ale Istoriei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Pornind de la marturii si arhive inedite si intemeindu-se pe experienta personala de diplomat in timpul marilor rasturnari din Est, Vladimir Fedorovski, martor privilegiat al acestor momente majore ale secolului al XX-lea, ne introduce in universul secret al marilor spioane 'venite din tinutul frigului', care au schimbat cursul istoriei.

Autor: Vladimir Fedorovski

Carte aparuta la editura Corint si disponibila pe www.elefant.ro


Foto homepage: Everett Historical /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri