2 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 477 share-uri

Daca te numeri si tu printre acele persoane care au tendinta de a gandi mult, prea mult si de a-si face griji in mod exagerat in privinta viitorului si a zilei de maine, iata cateva idei ale autorului Bob Migliani care te vor ajuta sa preiei controlul asupra propriei minti si asupra propriilor ganduri:

A actiona si a face lucrurile sa se miste atunci cand mintea ta incepe sa hoinareasca te poate ajuta sa redirectionezi acea energie pe care o pierzi in ceva folositor – implinirea telurilor tale sau pur si simplu in a te simti bine in acel moment. Motivul pentru care actiunea este o modalitate grozava de a te detoxifia din ganditul excesiv este ca iti forteaza mintea sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le face corpul fizic si nu are o alta optiune decat sa sustina efortul fizic.

Ori de cate ori incepi sa ai ganduri in exces si sa intri intr-o spirala, incearca acest lucru: ridica-te, schimba-ti postura si, fizic, fa ceva.

Imi amintesc uneori anumite momente dificile din copilarie cand parintii mei nu se aflau intr-o situatie prea buna financiar. Imi amintesc ca in toata grija, anxietatea si stresul, tatal meu isi vedea de plantele lui cu o grija profunda, in timp ce mama facea curatenie de la un capat la celalalt in micul apartament pe care il aveam. Cred ca aceasta era modalitatea lor de a face fata nesigurantei si gandurilor in exces - sa lucreze asupra lucrurilor asupra carora aveau siguranta, lucruri pe care le puteau controla. Si in timp ce incertitudinile din viata lor nu plecau, le traversam pastrandu-ne echilibrul mental.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ne detoxifiem corpul deoarece vrem sa aratam bine si sa ne simtim bine. Cred ca din ce in ce mai mult avem nevoie sa ne detoxifiem mintea de gandurile noastre in exces deoarece avem o dragoste de urmat, o cariera de crescut, o afacere de lansat si o viata de trait. Acesta este timpul nostru, calatoria noastra si mintea noastra. Ce alegem sa punem in ele este alegerea noastra.

Accepta. Nu mai gandi in exces. Mergi mai departe si imbratiseaza haosul.

Autor: Bob Migliani

Sursa: https://www.huffingtonpost.com

Foto homepage: VLADGRIN / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri